Idag tänkte jag ta mig an den här rotfrukten. Den är en ny bekantskap för mig min höga ålder till trots. Mat-Niklas tillredde någon typ av mos av kålrabbi och potatis nyligen, men jag minns inte hur och inte hittar jag receptet, men det kan ju inte vara värst svårt. Med lite improvisation fixar man allt :)
Åh, de har härlig färg!
ReplyDeletejo, o ser ut som rödlök på bild :)
ReplyDeletespännande =) vad duktig du är som testar en massa. *jag vill oxå*. krammmm
ReplyDeletedet finns så mycket gott att pröva på här i världen :)
ReplyDeleteJag är imponerad av din nyfikenhet på nya maträtter :)
ReplyDeletetungan måste ju också få njuta lite o inte ständigt drabbas av samma gamla vanliga smaker ;)
ReplyDeletemoset var dock ingen höjdare, så nästa gång jag köper kålrabbi ska den ätas råriven.
jo, kålrabbi i den formen kan vi nog vara utan...
ReplyDeleteAnnars kan den bli nånting i klass med din berömda puresoppa. :)
morr... ;)
ReplyDelete