Sidor

Tuesday, 18 December 2007

Dadelkakor


Årets "daddekakor". Egentligen borde man ju äta smeten som den är, för i mitt tycke är dadelkakor godast i flytande form, men då skulle man ju gå miste om den ljuvliga doft som sprids i huset när kakorna gräddas i ugnen.

5 comments:

  1. Hjälp så du är flitig! Ser gott ut!

    ReplyDelete
  2. ...mums..kan nästan känna doften hit..måste sprida underbara juldofter.
    kram A-c

    ReplyDelete
  3. kamomilla > det är egentligen varken arbetsamt eller tidsödande att baka, det svåraste är att komma sig för... :)
    gott - JA!

    annkierix > jodå, de doftar nästan ännu bättre än de smakar :) kram.

    ReplyDelete
  4. Och inte verkar de alls ha fastnat fast i formen heller. Hur lyckas du med det?

    ReplyDelete
  5. lena > "hemligheten" är margaring o formar med teflonyta ;)

    ReplyDelete