Friday, 17 January 2014

Den 17 januariHej, mina vänner! I dag tänkte jag överraska med ett inlägg här på bloggen. Det händer ju inte direkt varje dag. Men som jag skrev tidigare, är arbetsbördan rätt stor just nu, och när jag avslutar arbetsdagen är jag ganska utpumpad, och då stänger jag datorn, fyller magsäcken med lite mat och slänger mig i soffan framför dumburken. Vi skaffade en smart-tv efter jul, och nu har vi hela utbudet i Netflix att beta av. Nå nej, men de senaste två veckorna har vi sett igenom tre säsonger av Modern Family, och så mycket annat har vi inte hunnit med, hehe.

Den 17 januari var det ju jag skulle tala om. Det är ett datum som ändrade mitt liv så totalt för exakt 23 år sedan. Då föddes vår lilla son, och sedan den dagen har inget varit sig likt. Allt förändrades till det bättre, och även om moderskapet har medfört många timmar av oro och ängslan, och många vakna nattimmar, skulle jag inte byta bort en sekund. Ett och ett halvt år senare kom vår andra son, och då blev livet ännu bättre. Det trodde man ju inte var möjligt, men där ser man.

Numera får vi fira födelsedagen på varsitt håll, vi och Lukas, eftersom han studerar på annan ort. Men det går det också, huvudsaken är ju att vi vet att han har det bra där han befinner sig. Tusen och en kramar på födelsedagen, kära barn! 

8 comments:

Syssis små funderingar said...

Grattis till er båda :)

Linda said...

Härligt! Exakt som du skriver är det.

Hoppas ni firade och fick en fin dag, både han och föräldrarna. :)

Kram!

Sabina said...

Det vill bli glest mellan mina inlägg nuförtiden också, och ändå ser jag nästan aldrig på tv! :) Men jag följer ju dig på insta så jag får ta del av dina happenings där istället.
Grattis till födelsedagsbarnet!

Ha en skön söndagkväll!
Kram Sabina

Kamomilla said...

Grattis till er alla, och du- trevligt med ett inlägg ! :)

StrandviksVillan said...

Grattis till alla inblandade :)

Att få ligga på soffan efter arbetsdagen låter uuuunderbart...
Trevligt med ett inlägg och så fin bild!
Ha det gott!

Snäckskalsdalen. said...

Gratulerar till sonen och att ni blev en familj på tre den dagen!
Ja, du har mycket att göra, det går i vågor, men är väl trevligt samtidigt.
Inga smart-tv:ar här. Nästa tv vill jag ska ha bara en knapp med PÅ och AV på.
Agneta kram

alegni said...

Syssi, tack, tack!

Linda, visst firade vi lite grand. Mer när han kommer hem nästa gång. Kram

Sabina, tack! Ja, utan Instagram vore man ju helt lost om vad som händer där ute. ;)
Kram

Kamomilla, tack, och roligt att du tycker det!

AC, tack! Jo, förra veckan behövde jag verkligen ta igen mig. Nu känns det som om jag fyllt på energilagren igen.

Agneta, tack! Egentligen vore det ju skönare om det fanns en viss regelbundenhet i arbetet, men det är som det är. Oj... en sådan tv skulle jag ha svårt att leva med i dagens läge. ;)
Kram

Lyckoslanten said...

Så länge det tog innan jag hann läsa ditt vackra inlägg! Håller med om att inget är sig likt sedan sönerna kom. Grattis till er!
Ja, sedan är det ju Netflix som kommer in i ens liv ;o) Vi tittar sporadiskt och har sett några serier, men sen blir det mest film. ♥