Friday, 2 January 2015

Nyårsdukningen


God fortsättning på det nya året, mina vänner! Nu kommer ni att få en riktig fotobomb på min nyårsdukning. Jag hade svårt att välja ut bara en eller två bilder, så ni får se nästan oändligt många i stället. Att skryta på sig själv är a big no-no, men det struntar jag i nu när jag säger att jag tycker det var ett tjusigt bord vi fick sätta oss vid. Jag blev åtminstone glad av allt det vackra. Maten var inte fy skam den heller. Och inte heller sällskapet. Tack till gästerna!3 comments:

Gry Karlsen said...

Så vakkert du har dekt på bordet. Siden jeg følger deg på Instagram gryskjokkenskriverier skal jeg prøve å følge litt med deg her og. Jeg har og en annen blog foruten matblogen. Englekyss.blogspot.no jeg er ikke like flink og følge den opp, men pleier å lage nytt kjøkkenvindu hver nye måned. Vi kom hjem i dag etter en 10 dagers julebesøk hos vår sønn. Skal pynte vinduet mitt på nytt i morgen. Ha fine Januar dager. Hilsen Gry

Nette Cecilia said...

God fortsättning på det nya året ,jättefin dukning ,trevlig helg ,nette

alegni said...

Gry,
tack! Man gör ju sitt bästa. :)
Låter trevligt med besök hos sonen. Vi hade vår äldre son hemma i åtta dagar. Han hade tänkt stanna några dagar till, men blev sjuk och åkte hem till sig.
Ska kika in på din blogg nu. Ha det gott!

Nette,
tack, snälla! Trevlig helg till dig också!