tag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post7184990886775565537..comments2023-12-23T17:48:11.548+02:00Comments on Välkommen till alegni in office: Inläggningalegnihttp://www.blogger.com/profile/05280403030235430465noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post-3438782191610398782013-08-23T08:31:09.136+03:002013-08-23T08:31:09.136+03:00Anonym, det är sällan jag väger mina grönsaker när...Anonym, det är sällan jag väger mina grönsaker när jag gör inläggningen, så det är lite svårt att svara, men jag skulle tippa på ca 3 liter. Du kan trycka till ganska ordentligt när du varvar skivorna i burken, så ryms det mera i den.alegnihttps://www.blogger.com/profile/05280403030235430465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post-61929403255096053962013-08-22T23:01:57.910+03:002013-08-22T23:01:57.910+03:00
Detta skall jag pröva:)
Hur många liter kommer d...<br />Detta skall jag pröva:)<br /><br />Hur många liter kommer det om jag följer reseptet? Bara så jag vet hur många burkar jag bör skaffa :)<br /><br />mvh SanniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post-11672337625102657082013-08-20T08:13:11.659+03:002013-08-20T08:13:11.659+03:00Ann-Lis, tack för komplimangerna, men ärligt talat...Ann-Lis, tack för komplimangerna, men ärligt talat är det ganska vildvuxet i de s.k. rabatterna så här års...<br />Zucchinin passar jättebra som inläggning, du får tro mig. :)<br /><br />Anna-Lena, det är gott, you should try it!<br /><br />Nina, du kan få smaka senare i dag!alegnihttps://www.blogger.com/profile/05280403030235430465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post-9997068832734921452013-08-19T21:01:28.452+03:002013-08-19T21:01:28.452+03:00Det där låter inte alls dumt. Jag är inte lika för...Det där låter inte alls dumt. Jag är inte lika förtjust i zucchini som i gurka, men det kanske skulle va värt att prova!Liljas Cornerhttps://www.blogger.com/profile/07119779688150365774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post-82084861313771518892013-08-17T13:43:18.521+03:002013-08-17T13:43:18.521+03:00Jag har tyvärr förätit mig på zucchini, så jag kla...Jag har tyvärr förätit mig på zucchini, så jag klarar inte alls av det längre. Fast kanske din inläggning skulle ändra på den saken, det låter ju som nåt väldigt gott! :-)Anna-Lenahttp://blogg.vasabladet.fi/inredning/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post-18634886861665346092013-08-17T12:24:02.819+03:002013-08-17T12:24:02.819+03:00Beundrar bilderna i förra inlägget och vilken ordn...Beundrar bilderna i förra inlägget och vilken ordning i rabatterna ännu denna sensommar! Gröna fingrar har ni allt. Här lyser zucchini med sin frånvaro. Ska tänka på det till nästa år eftersom jag gillar att använda denna grönsak i matlagningen, mest som ugnsrätt, men jag vet att mannen och mina söner skulle älska dina inlägg! ♥Lyckoslantenhttps://www.blogger.com/profile/08682321550383198580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post-51210043873933156372013-08-16T18:37:12.751+03:002013-08-16T18:37:12.751+03:00AC, jo, just sådana. Goda är de!AC, jo, just sådana. Goda är de!alegnihttps://www.blogger.com/profile/05280403030235430465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8477547545655937303.post-90090130282778542262013-08-16T16:19:44.337+03:002013-08-16T16:19:44.337+03:00Visst var det såna jag fick smaka i fjol? Mmmmmmum...Visst var det såna jag fick smaka i fjol? Mmmmmmums!!StrandviksVillanhttps://www.blogger.com/profile/17859189673493877348noreply@blogger.com