Friday, 16 May 2008

Shopping spree

Imorse såg jag att besökarantalet på min sida närmar sig 10 000, så jag bestämde mig att i stället för att premiera någon av er, belöna mig själv med lite sommarshopping till hus och hem. Det var väl lämpligt, eller hur?Jag som varit den mest icke-rosa personen som vandrat på denna jord, har plötsligt blivit som ombytt. Jag har redan många gånger gått på Hemtex och tummat på den blommiga duken som går mest i rosa, men inte kunnat besluta mig för om jag ska ha den eller inte. Idag bestämde jag att jag ska. Jag köpte också korgen som pelargonen står i och de små näpna krukorna nedan. Inför photo shooten slängde jag in gamla växter i dem, men ska nog hitta något annat att ha i dem så småningom.


Det här fatet tänkte jag köpa redan förra veckan, men då slogs jag plötsligt av spariver (händer sällan). Nu kunde jag inte stå emot längre, och det gjorde jag nog rätt i, för det kostade nästan ingenting!
Servetter som går ihop med fatet fanns också, och klart att de följde med hem. Man kunde ju tro att jag slösat en hel förmögenhet, men nej, slutsumman blev enbart 23 euro och någon cent!På hemvägen kurvade jag in via en plantförsäljning och blev förtjust i den rosa pelargonen. Jag hade tänkt köpa en vit, men efter att jag fått ögonen på den rosa, såg jag inga vita längre!

5 comments:

Hans said...

Tur att du bara drömmer i rosa och inte ser helrött! :)

Lenas pysselgrop said...

Sommar, sommar, sommar.... dina bilder är så somriga!

Kamomilla said...

Fina bilder vännen, det är ju härligt att släppa loss sina rosa drömmar sådär..
Vi har ju inte haft döttrar du eller jag, så kanske vi därför inte är mättade på rosa? Jag gillar ju det ljusblåa, men den är bäst i kombination med det rosa, som i mina vimplar. Inte sant?

trollmor said...

Rosa är helt ok i prylar o sånt men jag skulle nog aldrig ta på mig ngt rosa. Mysig pelargon, har faktiskt blivit förälskad i dessa blommor på senare tid. Tidigare har jag inte ens tittat åt dem.
Kram ewa

Ulrika said...

Härliga duk!
Somrigt med rosa.
Jag länkar dej med;)

Ha en fin dag!!