Tuesday, 12 June 2012

Two days of trevligheter, and more to come


Efter en tids tråkigheter var det äntligen dags för lite trevligheter, och det bidde det när bloggvännen Kamomilla kom på besök på söndag. Då inleddes en intensiv bloggväninnevecka.


Efter en trerättersmiddag med hela familjen, mor och Kamomilla närvarande åkte vi iväg för att hälsa på bloggvännen Linda. Kamomilla har träffat Linda tidigare, medan jag fram tills dess bara umgåtts med Linda i cyberrymden. Å andra sidan är det inte så "bara" det heller, som vi ju alla vet!


Tyvärr gick kvällen alltför fort - som alltid när man har skoj. Vi hann inte ens spela luffarschack där ute på gården. Kanske en annan gång...


Dagen efter styrde vi kosan åt motsatt väderstreck för att hälsa på bloggvännen Nina, där Kamomilla fotade för ett inredningsreportage.


Vi fick också stifta bekantskap med Ninas voffsingar Snövit och Lilja, och för mig blev det en första träff med den här hundrasen. Väldigt smidiga och söta hundar, även om den äldre av dessa två var lite på sin vakt när vi två tanter intog huset.På torsdag fortsätter trevligheterna med bloggvänner, för då vi är bjudna till nyöppnade affären Cornelia på bloggträff. Om vi har tur, blir det kanske någon bild från den tillställningen också. Be prepared!

9 comments:

Livet på Sjögård said...

oj vad ni ser ut att har roligt, och att träffa bloggkompisar är ju som att man känner dem lite innan fast man inte har träffats förut :)
Ha så roligt på bloggträffen!

Annika said...

Vad trevligt med lite kuligheter efter så mkt tråkigheter.
Bloggvärlden är fantastisk.
Det är otroligt vilka vänskapsband man knutit via den!
Cornelia hat jag läst så mkt om på fejjan och på bloggar. Ser fram emot att besöka den i sommar.
Kram!!

Snäckskalsdalen. said...

Trevligt med trevligheter, speciellt ovanpå tråkigheter. Vilka söta små voffsingar. Och vilken mat, du är en riktigt matmor du, alltid så många fina och läckra rätter.
Agneta kram

Kris said...

Låter som några underbara dagar!
Njut nu av dem!

RockMom said...

Alltid kul med bloggbekantskaper. Det brukar liksom gå så lätt :)

Lyckoslanten said...

Oj så roligt alltihopa! Unnar dig allt det där trevliga! ♥

Linda said...

Ja vilken vecka det blir, fylld av blogg-väns-träffar. Inte illa minsann! :) Så roligt att ni tog er tid att komma hit och träffa mig!:) Nu ser jag så framemot torsdagen!

Lilja's Corner said...

Det blev nog en riktig bloggvecka! Och hördu, va bra du är på att styla mat!

Lilja och Snövit hälsar! Vi ses!

StrandviksVillan said...

Så extra skoj att se just dessa bilder!!