Sunday, 3 February 2013

Spännande fredagI fredags vaknade gubben och jag med ett pirr i kroppen, för det var den dagen då biljetterna till The Whos konsert i London skulle släppas. Vi satt beredda vid varsin dator när klockan slog elva, men trots ihärdiga försök att få ett par biljetter, lyckades vi inte, och konserten var slutsåld på fyra minuter. Vilken enorm besvikelse det var, för detta hade vi ju SÅ sett fram emot. Inte minst gubben som velat se The Who i just London sedan han första gången hörde en låt av bandet - i januari 1965!

Ni kan förstå hur ivriga vi blev när det plötsligt dök upp en konsert till precis efter att besvikelsen över att bli utan biljetter satte in! Och då lyckades vi haffa biljetter! Visserligen inte på den plats vi hade önskat, men ändå!
Vi fick bråttom att boka såväl flygbiljetter och hotell, och när allt var klarbokat höll mitt huvud på att sprängas av anspänning, och den huvudvärken satt sedan i hela dagen. Men det var nog värt att ha "litet" huvudvärk för det som komma ska! 
  
Affischer på Old Spitalfields Market i april 2012

Vi har visserligen redan haft lyckan att se bandet en gång - i Helsingfors i juli 2007 - men att se dem på hemmaplan, det tror vi kommer att bli något alldeles extra.Så här såg vi ut, gubben, sönerna och jag strax innan vi gav oss iväg till arenan då för ett antal år sedan:

15 comments:

Susanna Tamminen said...

Mahtavaa, onneksi olkoon lipuista! Tulee varmasti ihana matka :)

Christina said...

Vad roligt! :) London i sig är ju en fantastisk stad. :)

Livet på Sjögård said...

Vad roligt med en resa. Och till London... Tur att ni fick biljetter :)

Snäckskalsdalen. said...

Trycket är stort och det förstår man, tänk så häftigt det kommer att bli i London! Och vilken tur ni hade att dom satte in ytterligare en konsert. Ja, dom är onekligen väldigt, väldigt bra!
Kram Agneta

Lyckoslanten said...

Men så spännande och så roligt att det gick vägen! Nu har ni något trevligt att se fram emot! Det blir trevligt att följa! ♥

En vacker vardag said...

Nice shot över favoritstaden där. Kul att det fixade sig med biljetterna. Tummen upp för den sista bilden också. Hope to see you soon again! Take care!

Nette Cecilia said...

Så bra att det gick vägen och en resa till London . Vi ska baara till Stockholm nästa vecka på Jerry Williams ( min mans favorit)Kram Nette

Kamomilla said...

Shit alltså- Grattis!!!!

Kamomilla said...

Kan du berätta också- hur du kommit över di flygrädsla?

Annika said...

VAD kul!!
OCH ännu roligare med självaste London!!
Lovely att du får komma dit snart igen.
Ja, du har kanske jobbat bort din flygrädsla?
BRA isf. Man kan inte låta sig begränsas av en sådan.
KRAM!!

Anonymous said...

Ojojojojoj så spännande!!
Jättefin bild du tagit av London!

Men... har tiden gått bakåt för dig eller? Du är ju yngre nu än för sex år sedan ;)
Må så gott! kramkram!
A-C

Bella said...

Vilken lycka!! Kul för er och helt klart värt lite huvudvärk :)

Kramar Bella

Sirpa said...

Hej! Grattis! Har det jätte skönt!
Kram Sirpa

Lilja's Corner said...

Härligt med gemensamma intressen och något att se fram emot! Det kommer säkert att bli en alldeles fantastisk upplevelse.

Maria Nylund said...

Roligt med resa till London och att dessutom gå på en konsert...vi var ju dit i november på RW som jag alltid velat se innan det är för sent.

Vi köpte biljetter via en tredje hand, så det går nog att få tag i biljetter även om man inte hinner när de släpps, men det blir ju lite dyrare förstås...