Saturday, 22 March 2014

Helgtulpaner

Av någon märkunderlig anledning hittar jag mig själv på Plantagen ganska ofta även om jag alltid orkar gnälla på deras blommor. Den här gången blev det tre buketter tulpaner till köksbordet då de blommor jag senast köpte hem från samma ställe redan blommat ut och börjat se ut som "dagen från oss skrider". Jag har inga förhoppningar om att dessa ska överleva så många dagar heller, men ett par dagar ska de väl orka hänga med.

Nu är nog våren här! Vi hade nästan 20 grader i uterummet i dag, och där satt vi i nästan en timme och tankade vitamin D. Det är bara en tidsfråga innan de första fräknarna dyker upp på näsan om det ska fortsätta så här.

7 comments:

Syssis små funderingar said...

Uppiggande tulpaner, även om det inte blir långvarigt ;)

Anna-Lena said...

Känner så igen det där! Tycker kvaliteten på Plantagens växter är urdålig, men ändå är jag där rätt ofta. Det är nog de andra trevliga sakerna man kan hitta där som lockar mer än blommorna.

Nette Cecilia said...

Gula? Ja, dom passar nog inredningen ,trevlig lördagkväll ,Nette

alegni said...

Syssi,
underbart är kort, heter det ju. :)

Anna-Lena,
nå, det är just därför man dras dig!

Nette Cecilia,
gula, ja. Blev du överraskad+ ;) Trevlig kväll till dig med!

Lyckoslanten said...

Visst åker man via P rätt ofta. Mina buketter har hållit bra om jag har haft dem i uterummet, men nu när värmen återvänder blir det annorlunda.
Gult är coolt! ♥

Liljas Corner said...

Fräknar, ååh! Det är sommar!

Nilla Q said...

Så fina! Mina tulpaner brukar inte hålla sig speciellt länge heller, men jag köper ändå för det är ju så mycket vårkänsla!

Kram Pernilla