Sunday, 30 November 2008

Adventsinlägg

Häromdan fick jag ett par paket på posten. Det ena kom från Villa Wenla och var fullt med ögongodis till mig. Jag kände mig som ett barn på julafton när jag packade upp prylarna ur paketet, bl.a. en zinkstrut:

och en ljusbricka:

Jag får fortfarande dåligt samvete för att jag blir så till mig av nya prylar, fast numera försöker jag ta till mig de där orden i L'Oréals reklam (Because you're worth it) även om det gäller helt andra saker där ;-)

Förra veckan fick jag plötsligt för mig att jag måste ha en ny hylla. Dessvärre visade sig den jag hittade vara litet för bred för platsen jag hade sett ut åt den, så då blev det att söka en ny plats för den. Lyckligtvis hittade jag lite ledig väggyta, så jag slapp ta den tillbaka till butiken. Tyvärr såg hyllan så ensam och övergiven ut där den hängde, så det blev att rusa in till stan och köpa ett litet skåp som sällskap till det. För mycket ytor att ställa saker på får man ju aldrig, så intet ont (aj, aj, stackars plånbok) som inte har något gott med sig.

Det andra paketet innehöll två böcker om GI. Nu hoppas jag att böckerna ska inspirera mig till ett nytt (hälsosammare) liv. Wish me luck.

Idag tyckte jag så synd om mig själv för att jag blev alldeles genomblöt när jag besökte julmarknaden en bit utanför stan, så jag körde hem via stan där jag vek in till en av mina favoritaffärer och köpte hem en sådan här för att trösta mig själv:

NÖFF!

Igår kväll hade äldre sonen och hans årskurs en liten fest med jultema. Med all vilja i världen kan man ju inte påstå att allt som hänger ihop med julen är vackert...

10 comments:

Kamomilla said...

Vad roligt att du beställt från VillaWenla! Hon har bråda tider nu... Men det är ju bra att det är kommers. Viktigt för en nystartad företagare. :)
Den där söta zinkstruten har jag oxo och jag älskar den! :)
Ljusbrickan är jättefin!
Vilken snöbollseffekt din hylla startade! Men om man har varit snäll så måste man ju få köpa julklappar åt sig själv! :)
Lycka till med GI!

Malla said...

Men vilken fin blogg jag hittade här!!!
Vad fina saker du visar, blir alldeles till mig av shoppingsug!!!

Ha en fin första advent!!!

soppor ur ett äktenskap said...

Zinkstrut låter som ett måste...:)Och tomtenissarna är, om inte direkt gulliga, väldigt sympatiska i all sin upprymdhet!
Hon i soppan

ginga said...

Men julgubban e fin

Livet på Sjögård said...

Nej men så snäll du har varit :)
Grisen är så söt och en sån där zinkstrut kikade jag oxo på i en annan internet butik...
Är ibland så arg för att man måst betala räkningar, det finns ju såå mycket annat roligt man kunde göra med de pengarna istället ;)

bonnie said...

Grisen var häftig! Men ush för GI, hoppas går bättre för dig än oss.

Kallholmen said...

Hej hopp!
Vilken mysig tradition med att ha lill jul den skulle jag vilja ha här i Sverige också.
Måste kolla VillaWenkla det var en superfin strut.
Ha en riktigt mysig fortsättning på 1:a advent

Kallholmen said...

Hej hopp!
Vilken mysig tradition med att ha lill jul den skulle jag vilja ha här i Sverige också.
Måste kolla VillaWenkla det var en superfin strut.
Ha en riktigt mysig fortsättning på 1:a advent

zinkbaljan said...

Ha ha vad kul med hästnamnen!

Så fint du har gjort!!!
Ja nu tar vi nya tag denna vecka!
Kram

Fisken Svea said...

Du har fått biblarna! =D Och grisen, den är nog släkt med den jag köpt åt en väninnna! =)