Wednesday, 13 April 2011

CK och GG


Det finns ett ordspråk som lyder "när fan blir gammal, blir han religiös". Det är nog något som hänt här också. Inte nog med att jag börjat gilla rosa, det senaste året har jag dessutom börjat gilla blommiga saker! Vem skulle ha trott det? Ser ni hur fint Cath Kidston och GreenGate gifter sig? Skålen kommer från Säde, ugnsvanten köpte jag i London för exakt ett år sedan.


Från Cath Kidston i London kommer också kökshandduken och glasögonfodralet. Trots att de matchar varandra i färg, är det sällan jag använder dem samtidigt...Säde finns ett stort utbud med GreenGates somriga prylar just nu, så om du precis som jag inte kan motstå blommor i inredning och köksdetaljer, rekommenderar jag att du skyndar dit bums. Ni andra som inte har vägarna förbi Vasa, hittar säkert GG på andra ställen och ni som inte gillar blommigt, har säkert rusat till toaletten för att spy en smula. Jag ber om ursäkt i så fall.

18 comments:

milla-andante said...

Hihi... jag spyr INTE, jag dreglar...;)

Härligt att du ska till London igen!!

KRAM

Syssis små funderingar said...

Härlig sommarfiilis får man ju av dina bilder:)

Heidi - Suklaamarenki said...

Voi hitsinpimpulat kuinka tänne on tullut ihania postauksia :D Piirakka sai kuolan valumaan näppikselle :P Ihania värejä ja kukkakuoseja. Vaaleanpunaisella ja kukilla ei voi olla mitään iän kanssa tekemistä,eihän!? Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle!

RockMom said...

Jag har nog inte ännu kommit in i nån blommig period, men det kanske kommer :)
Passar dig gör det däremot, som handen i handsken!

nattugglan said...

jag tycker det är fint.. o små små blommor är ju så fint.. o även stora..;O)) kul med London besök igen.. jag skulle gärna besöka London..har aldrig vari dit..men kanske det kommer oxå.

Vekarus said...

Ihania!

Minä ostin juuri ihanan CK käsilaukun, vaikka ystäväni kutsui sitä vaippakassiksi. Minusta se on loistava käsilaukku kesällä veneillessä ja muutenkin :-)

Nette Cecilia said...

Vackert med blommigt har på kommande likadana rostyger ,borde komma vilken dag som helst,somrigt med rosor ,kram Nette

A said...

Hmm...man ändras med åren. För något år sedan skulle jag aldrig ha burit grönt (knallgrönt alltså) men nu gör jag det och mina vänner fattar noll ;-)

lyckobo said...

Hah,nej behöver inte spy,riktigt söta är de, men gillar mest den blåvita serien!...MEN, ifall jag skulle äga ett eget sommarställe,så sku de blommiga vara riktigt välkomna!
Matchar verkligen varandra,de två olika märken!

Snäckskalsdalen. said...

Jag älskar blommor i verkligheten ute och på porslin och överallt, men det har blivit mindre av det med åren...märkligt. Det har varit rosentapeter hela mitt liv, men inga tapeter alls nu, men jag älskar det lika mycket för det.
Blommor är ju svårt att säga nej till.
Agneta kram

Gugis Pärlor said...

Bättre sent än aldrig brukar de säga! Blommigt passar i alla sammanhang tycker jag! De båda märkena går ju väldigt bra ihop... verkligen giftastycke med råge!!

Kram Gugi

Bella said...

Hi hi, tror verkligen det är lite så med det småblommiga att man uppskattar det ju äldre man blir, jag har inte kommit dit än att jag köper småblommigt själv, men tycker det är så fint att titta på :)

Så kul att ni bokat resa till London!! Hoppas ni får en toppenresa dit och så roligt att era vänner kom med på samma plan och bor på "ert" hotell!!

Kramar Bella

Lyckoslanten said...

Se det där gillar och äger jag också! Du har ju sen tidigare de otroligt vackra utbudet av blommiga kaffekoppar! ♥

Sanna said...

Jag tycker det är härlig sommarkänsla över dessa fina blommiga saker du köpt. Skulle också vilja ha gg:s skålar. Kul med Londonresa! Alltid trevligt att ha något att se fram emot.
Kram,

susanne said...

jag måste nog erkänna att blommigt och rosa åldern int har infunnit sig här ännu... =D
fina bilder dock!
kram
susanne

StrandviksVillan said...

HAHAHA - du e så qrazy du! Här spys det inget bara så du vet!

Faktum är att dina bilder gör även mig lite sugen på några söta blommor i köket.

När jag såg rubriken tänkte jag Calvin Clein och Galne Gunnar :D

En härlig solig dag till dig vännen!

Lotta said...

Nepp , spyr inte. Gillar GG till våren. Deras nya "den blåa" (glömde vad den heter) är alldeles underbar. Trånar lite efter delar till den...

Odin said...

Sommrigt med blommor så int behöver jag spy åt det. För nu väntar jag verkligen på vår och sommar och massor av blommor.
Men jag rusar nu inte och köper några nya skålar heller fast de är vackra, mina skåp svämmar över just nu. Å jag har gett mig själv köpförbud nu en tid. Får hoppas det håller i sig:-)

kramisar