Thursday, 24 May 2012

Blommande pion


På tavelhyllan i vårt vardagsrum blommar pionen redan! Det märkliga är att buketten ser exakt likadan ut som för ett år sedan. Och året innan också, come to think of it.

I dag har det utlovats sommartemperaturer, och än så länge ser det lovande ut. Kanske sommarkranen äntligen har öppnats?

5 comments:

Annika said...

HAHA, vilken fin pion att HA! år efter år! Lovely! Tänkte just att "wow, vad konstigt...deras pioner blommar REDAN!! OCH våra har precis blommat över, hmmm----"-
Men där kom svaret alltså.
Gillar din pion!
Snart kommer den äkta varan!!
Kram!!

Snäckskalsdalen. said...

Tänk, att dom kan bli så lika varandra, pionerna! Men snygga är dom och jag minns dom ett par år tillbaka och dom är verkligen identiska!!!!
Jaså, rödbetssaften satte sig lite i halsen på dig, ja, jag vet inte vad det var, smaken var för tät liksom och med lite jord i smaken för mig.....nåja, jag tycker om dom i alla fall, rödbetorna.

Ja, tråkigt med PhotoScape för det är ett så trevligt program att använda. Jag har ju andra också, men dom är så krångliga och tar längre tid. Men jag får väl prova nåt annat så får vi se.

Drar jag upp PhotoScapes collage mer i storlek än jag gjort så blir det alldeles oskarpt. Hade det blivit snyggt kornigt så hade det väl gått an, men det blir ju bara suddigt.

Agneta kram

Lilja's Corner said...

Tänka sig, vilken superblomma :) Fin är den.
Var har du köpt skeden i förra inlägget? Me want!

Jodå, jag är på skolan fredag kväll. Står i kassan, säljer våfflor, såna saker. Välkommen :)

Anna-Lena said...

Trevlig att höra att jag inte är den enda som kör på såna där "år-ut-år-in"-blomster :-) Det är ju ekonomiskt att återanvända, eller hur?

StrandviksVillan said...

Så sött!
Come to think of it... jag har visst också några pioner i skåpet :P

Det var nog så vårigt fint i ditt vardagsrum nu med alla rosa detaljer! Ojoj, om ändå inte timmarna skulle flugit förbi så fort...

Kramkram!