Sunday, 1 July 2012

Inburad


Jag har aldrig tyckt om flygande ting tidigare - inte om insekter, inte om fåglar, inte om flygplan or the like. Nu plötsligt fyller jag på med bevingade varelser i hemmet, och de senaste åren har jag till och med vågat flyga igen, efter många år på landbacken. Där ser man att inget är beständigt här i världen, inte ens ens   åsikter om saker och ting, eller tingens ordning.

Min åsikt om sommaren är i alla fall den att sommaren gärna skulle få komma nu.
 

6 comments:

StrandviksVillan said...

Så fantastisk bild!!!!!

Jag har däremot alltid gillat fjärilar och fåglar :) Fast visst har man påverkats av att dom smugit sin in så mycket i inredningsdetaljerna på sistone.

Ha en fin solig dag!

Syssis små funderingar said...

Du har då fina flygfän:) Tur så har vi kvinnor rätt att ändra åsikt om allt. Håller med om att sommarvärmen skulle få infinna sig nu.

Snäckskalsdalen. said...

Ja, det är kul när man vågar pröva sina vingar, eller hur man nu säger. Och uren med pippin och fjärilarna är jättefin, vilka härliga färger!
Och jag håller helt med dig om det här med sommaren, var är den, ska vi behöva flyga iväg till den? Inatt och idag regnar det här så det liknar ingen sort, jag har tyckt att det regnat tidigare, men nu regnar det verkligen......och kallt är det. Jag som älskar att vara ute kan inte ens ha altandörren öppen för det drar kallt. I juli......
Kramar

Petra said...

Åååå, vilken ljuvlig bild!! Jag älskar fåglar i inredningen och skulle gärna norpa din fina fågelbur! ;-)

Nyanser av vitt said...

Så fint Ingela. Man kan väl ändra sig :O)
Kram Agneta

Karin Rush said...

Oh so true. It is amazing my husband now like vegetables and bikes in tights! haha