Monday, 23 July 2012

Här är jagNi är så gulliga, ni som på ett eller annat sätt hör av er och undrar om allt är okej med mig när jag inte bloggat på en tid. Allt är bara bra, tack, men jag har visst tagit en liten oplanerad paus från bloggen samtidigt som jag satte lapp på luckan på firman.

Vi har haft fullt upp, vi har haft gäster från när och fjärran, vi har besökt släkt och vänner, vi har tillbringat tid på stugan och vi har rensat och städat i mitt barndomshem som nu töms innan det ska säljas. Min ledighet tar slut om en vecka, maken är ledig en vecka till efter det. I augusti blir det fortsatta bråda tider, för då ska vi åka ner till Åbo i ett par omgångar, åka upp till Jakobstad för bouppteckning och så tänkte vi åka på sommarens semesterresa som pricken över i.

Mellan alla trevliga aktiviteter försöker vi pyssla om trädgården och i skrivande stund håller maken på att beskära äppelträdet. Jo, faktiskt. Vi såg ett trädgårdsprogram en gång i våras där man rekommenderade att beskära trädet så här års, så nu testar vi på det. Själv ska jag gå ut och skörda persilja, som jag fryser in för vinterns behov. Hörs igen!

18 comments:

Så Vitt Jag Vet said...

Härligt att höra av dej..man blir ju alltid fundersam då någon blogg inte dyker upp på en tid.. Men förstår att det är full rulle under sommaren... Så skall det ju vara !
Ha det gott !
Kraam
Sanne

Snäckskalsdalen. said...

Ja, där var du.
Fullt upp, massor av ärenden att ta itu med, både roliga och tråkiga, men sånt som måste göras och sen brukar det kännas bättre efteråt, men det tar på krafterna.
Jag har faktiskt kunnat spara dill i år och jag hoppas att det blir lite persilja också, men man vet ju inte i det är trilskande vädret!
Ha det så gott, ta det i piano!
Kramar

Livet på Vestergård said...

Full rulle hos er ser jag :)Hoppas du hinner med lite vila också!
Kram Kicki

StrandviksVillan said...

Du har minsann många järn i elden!
Saknar dina bilder och skojiga texter :)

kramkram!

Lyckoslanten said...

Det är ju rätt bra att man har litet extra koll på dig! ;o) Idag har jag varit riktigt lat. Det är jobbigt det här med semester. :o)

Louise said...

Härligt aktiv - både du och ert liv!! kram

Bella said...

Härligt att höra ifrån dig och gott att du njuter av lediga semesterdagar!!!

Ha det bäst!

Kramar Bella

Nette Cecilia said...

tittade faktiskt igår i min bloglista att det var längesedan du synts av ,men du har ju fullt upp med livet ,ser jag ,kram Nette

Kamomilla said...

Tjoho! Kikar in!! Saknar nätet, det här är så krångligt!

Syssis små funderingar said...

Njut av de sista semesterdagarna, och koppla av så du orkar igen.

Moster och jag said...

Ibland kan det vara skönt med en bloggpaus. För det finns mycket annat att göra så här på sommaren.
Och mycket har du hunnit med.
Kram Maj-Gun!

Sabina said...

Kul att se ett livstecken från dig! :) Men visst är det på sin plats att ta en paus nu som då, speciellt när det är mycket på gång som det ju oftast är på sommaren.
Njut av dina sista semesterdagar!
Kraam!

mammaxtre said...

Du har fullt upp förstår jag :-)'
Sköt om dig

Anna-Lena said...

Trevligt med ett litet livstecken från dig! Tycker dock att det är helt ok att dra ner på bloggtakten på sommaren, det gör ju nästan alla. Och inte hinner man läsa bloggar på samma sätt som på vintern heller, det blir några ggr i veckan för min del bara.

Gugis Pärlor said...

Håller med skaran som saknar dina inlägg! Tack för omtanken!

Kram Gugi

Soffi said...

Jag besökte några trädgårds fantaster senaste veckan och då fick jag också lära mig att man ska beskära äppelträden i JAS månaderna :-) (Juli, Augusti o September)

fröken nytta said...

Härlig vacker blomsterbild som vanligt!

Lilja's Corner said...

Ni har så mycket på gång ni! Tur att det finns Instagram, så man inte får Alegni-abstinens! :)