Friday, 30 January 2015

Veckans skörd
Vilken vecka det varit! Jag har jobbat som en galning, men hunnit med en del skoj också under den här veckan. Det roliga började med en träff med ett par f.d. arbetskamrater på tisdag kväll. På onsdag blev det champagnefrukost (eller sektfrukost, om vi ska vara riktigt noggranna) för att fira att min gubbe och jag varit ett par i 25 år. Senare samma dag unnade vi oss en trerätters på Fransmanni, och på kvällen fortsatte vi att fira med återstoden av flaskinnehållet.


I går träffade jag min barndomsväninna och hennes dotter, vår guddotter, på stan, och efter det blev det en träff av det mindre trevliga slaget - med min tandläkare. Fast hon är så duktig så det var inte alls så illa som man kunde tro. Förutom för plånboken. 
I dag har vi handlat diverse förnödenheter, bland annat ett nytt strykjärn till hushållet och ett arkiv till mitt kontor. Duken fyndade jag för sju euro på Indiska i går. Ett mycket nödvändigt köp det också, det förstår väl var och en.

Nu ligger helgen framför oss, och jag ska bara vara. Laga lite mat och så bli bjuden på kalas på söndag. Ha det gott du också!8 comments:

Sabina Sarin said...

Grattis till 25! Njut helgen!
Kram!

Heidi said...

Paljon mukavaa on mahtunut viikkoosi, toivottavasti viikonloppu sujuu samoissa merkeissä :) Ja skååål på 25 år ♥

alegni said...

Sabina,
Tack, och jo, det är planen! Kram!

Heidi,
Juu, ei haittaisi vaikka tällaista mukavaa ohjelmaa oli useammin. No, ainakin meillä on vielä kahdet 25-vuotispäivät tänä vuonna - kihlapäivä ja hääpäivä. :-)
Skål sinnekin!

alegni said...
This comment has been removed by the author.
Lyckoslanten said...

Trevligheter som jag gillar att läsa! Ni är ju rena rama ungdomarna. Kan tänka att det är typ 41 år sedan det begav sig här. ♥︎

alegni said...

Lyckoslanten,
inte långt kvar till guldfest för er då. :)
<3

Anonymous said...

Åh, du skriver alltid så härligt och humoristiskt, sitter här och ler, igen en gång :)

Och grattis till era 25,
det är coolt, och det är fint ♥

alegni said...

CaisaK,
Tack, söta du, för gratulationerna och dina snälla ord!