Sunday, 13 July 2008

Hemma från huvudstaden

Igår kväll kom vi hem från huvudstaden. Vi åkte ner på onsdag och kom tillbaka igår kväll. Vi har shoppat en del, gått tusentals kilometer (så känns det i alla fall i benen), stått och köat och väntat och framför allt sett Bruce Springsteen! Konserten på Olympiastadion på fredag kväll var kanonbra. Och mycket bättre platser än de vi armbågade oss fram till kunde vi nästan inte ha fått!

Bilderna av maken och mig är tagna innan sista rycket fram till våra slutgiltiga platser. Vi stod totalt fem timmar innan den drygt tre timmar långa konserten började, så ståmusklerna blev verkligen använda den dagen. Sönerna ville av någon märklig anledning inte stå med oss, utan stod en bit ifrån. Det gjorde de kanske klokt i, de skäms ju för oss (mig) i vanliga fall också ;)

När bandet klämde i med Born In The U.S.A. trodde jag stadion skulle explodera. Marken under oss gungade när 44 000 personer stod och hoppade, applåderade och sjöng med! Det var mäktigt, så mäktigt!

9 comments:

Minna said...

wiiii vilken känsla det måste varit!!! Jaix stå i 5 timmar+ konsert, bra jobbat!!!

Ingela du är så vacker, så har du ditt colgate leende oxå =)

ginga said...

Voi, voi, he e smöre på svenska!!
Kan int säj nå annat

Kamomilla said...

Wau! Vilken upplevelse!!!

Anonymous said...

Man sku ha vari me, om man sku ha haft möjlighet, he va säkert häftit!!

a home far away said...

Det låter som en helt underbar konsert! Jag kan tänka mig den vilda publiken under Born in....

Kram från Singapore

trollmor said...

Vilken upplevelse ni måste ha haft.
Förstår att det var mäktigt.
Förskylning på sommaren är aldrig kul.Var till den där osteopaten igår och hon konstaterade att det var en belastningsskada i foten pga av att bäckenet ligger snett.
Så hon knådade o masserade och faktiskt idag känns det redan en märkbar bättring.Ska tillbaka igen nästa vecka. Det är för bra för att vara sant.
Må så gott nu och vi får hoppas att värmen kommer.

Kramis ewa

junhe said...

the king rules...jag är uppvuxen med hans musik och han är "still going strong". kan tänka mig att det var en upplevelse att se han live =) ha dt gott vännen/ kram junhe

Kamomilla said...

Angående tavelramarna du slängde i soporna... Ajabaja!!! Nästa gång kan du auktionera ut här på bloggen åt högst bjudande, eller bara skänka bort åt nån som själv vill betala postavgiften. Aldrig slänga bort....

"skrotsamlaren"

Kram

Ann-Catrin / finthemma said...

Oh vilken känsla... härligt det är att gå på konsert.. min dotter var i Göteborg på Springsteen.. hon var alldeles lysrik när hon kom hem..
Härliga bilder!!
kram på dig A-C