Wednesday, 23 July 2008

Rapport från västkusten

Idag bär det iväg ut till skärgården igen och vi hoppas att målarpenslarna får ta semester efter denna sejour. Mot slutet av veckan har vi planerat in ett auktionsbesök (jag har inte besökt en endaste en auktion sedan jag var elva år, och tro mig, det är rätt många år sedan det!) och ett besök på bostadsmässan i Vasa. Man ska ju blanda gammalt och nytt, inte sant?


Det är jordgubbstider och med inspiration av både tidningar och Linda med bloggen Vita ljuva tankar blir det nya skapelser med jordgubbar i år. Här prövade vi med fullkornsbröd, getost, pinjenötter, balsamvinägersirap och honung. Idag blir det en annan variant. Bild och ingredienser kommer senare om det visar sig vara gott.

Äntligen skiner solen! Jag måste nog säga att jag började misströsta igår, men nu ser framtiden ljusare ut igen. Min sommarförkylning verkar också vara på tillbakagång. Inte en dag för tidigt, tro mig!

5 comments:

trollmor said...

Vad skönt att din förskylning håller på att försvinna.
Vad fint ni gjort i stugan. Oj vad jag skulle vilja ha en liten stuga någonstans inte så långt hemifrån.
Men min karl han har vuxit fast på denna plats tror jag.Nu håller jag på med bearbetning av husvagn. När vi har ledigt tillsammans så vill jag komma hemifrån för det är enda sättet att hålla honom från att arbeta.Vilka läckra bilder på månen o fågelboet.
Må så gott nu i stugan.
Kram ewa

mom said...

Önskar er några soliga och fina dagar på ön i den nymålade (inomhus)villan. Njut allt vad ni orkar.

Lenas pysselgrop said...

De där jordgubbsgrejsimojsena ser ju ljuvliga ut, borde testas!

Kamomilla said...

Jag blir helt galet sugen på allt gott som finns här på bloggarna, men inget har jag hemma och själv kan jag inte ta mig till butiken...
Det där såg så smaskigt ut!
Bra att du mår bättre!
Jag kan inte säga samma, tyvärr.

junhe said...

det där såg gott ut vännen...balsamvinäger är även gott till sallader och räckbruschetta *mums* ditt lilla packet skickas imorgon =) kram & godnatt

junhe