Hösten är så hänförande vacker i år, i synnerhet just när solen är på väg ner och kvällsstrålarna lyser upp träden.
Kanelbulledagen har hedrats hos oss idag. Bullarna blev kanske inte världens vackraste, men definitivt världens godaste. Hemligheten är att ha en lös deg bakad på vatten och utan ägg och brassa på massor med fyllning. Mums. Och tänk om man kunde nöja sig med en bulle...
10 comments:
Det finns säkert många olika bulladegsrecept men det jag har är oxo utan ägg. Visste du att man kan pensla med kaffe för att få bullarna glasiga istället för ägg? Inte jag heller inte innan lillebror blev allergisk...
Hösten hör inte riktig till mina favorit årstider men måste nog medge nu att den är vacker :)
nam-naminamnam!
*slickar sig kring munnen*
Hej igen. Ser du vad fint höstfärgerna harmoniserar med bullen. Jag struntar i dieten, lev livet nu!
Kram Lotta
Hej!
Vilken vacker höstbild och bullen ser ju bara sååå god ut :)
Kram!
Därför kan jag aldrig baka för det stannar inte vid en bulle...
Hösten är underbart vacker!
Visst är svante såå söt. men busig! ;)
Vi åkte iväg till ett litet byakaffe och smaskade i oss bullar.
Det var skönt att komma ut och lufta sig under dagen.
Kram ewa
Ahhh visst är kanelbullar gott, hade ingen koll på att det var kanelbullens dag häromveckan men bakade för att jag fått pärlsocker från Sverige!
Många kramar Gunilla
Aha... Så man kan baka bullar på vatten?! Det har jag aldrig testat. Är det i övrigt samma som "vanlig" bulldeg? Köpte iaf ert goda porösa pärlsocker då jag var till Tornio senast.
Härliga sockor. Du är som mig, en stickmaskin när du sätter fart.
Jag har en liten överaskning till dig inne hos mig!
Kram
/Ewa på andra sidan vattnet
Ja, tänk om man kunde konsten att nöja sig med bara en enda bulle..! *drömmer mig bort* Ack, ännu en talang som jag dessvärre inte besitter ;-)
Hösten är årets höjdpunkt, ingen annan gång på året är luften så klar och färgerna så vackra! Och när det börjar bli FÖR mörkt, i november, har vi julen att se fram emot. Me like, a lot!
Kram på dig!
Karin
Post a Comment