Monday 26 October 2009

Rätt dött

Det är rätt dött på inredningsfronten hos oss i nuläget, men jag skyller på att det är lugnet före julruschen. Vissa av er har redan vågat börja lätta på locket för julpyntet, men julöppningen ligger och pyr hos mig än så länge.

För några veckor sedan fick jag i alla fall upp ett par nya hyllor i arbetsrummet ovanför skrivbordet. Att jag inte kommit på den idén tidigare! Jag mådde nästan illa av att se den gamla hyllan jag hade där innan.

På tal om att må illa, så har den gångna helgen gått i illamåendets tecken. Förutom illamående har jag också haft både yrsel och huvudvärk. Fy pyton, vad jag har varit i dåligt skick. Allt började redan på onsdag morgon och illamåendet ökade för varje dag som gick tills den nådde sin kulmen igår. På kalaset i fredags var det bara att bita ihop och låtsas som ingenting även om världen gick runt och smällhuvudvärken inte gav med sig alls under dagen. Och ärligt talat trodde jag inte att jag skulle överleva gårdagen. Idag mår jag mycket bättre, endast yrseln är kvar och jag försöker hålla mig från datorn så gott det går. Tyvärr går det inte så bra som jag hade önskat, once a blog nerd, always a blog nerd.



Som plåster på såren har jag blivit tilldelad en award av bloggaren Vekarus. Lämmin kiitos tunnustuksesta! Se tuli juuri oikeaan aikaan!


23 comments:

Skogsdoft & havsbris said...

Blev jättebra med hyllorna! Vissa idéer önskar man att man kommit på för länge sen...
Usch, det låter hemskt det där med illamåendet och det övriga! Stackars dig som drabbades av det just när det drog ihop sig till kalas, det var strongt gjort av dig att bita ihop och klara av kalas i alla fall! Tur att det är bättre nu, hoppas yrseln också ger med sig. Sköt om dig!

Skogsdoft & havsbris said...

Jag håller visst på att bli dement jag... Skulle ju säga grattis till awarden också! Kanske jag fått i mig glömskhetspiller? ;)
Här har jag inte heller plockat fram något som har med julen att göra än, annat än min ena amaryllis som redan blommat faktiskt! Den hade fått knoppar redan där ute innan jag tog in den för hösten, och nu har den precis blommat ut. K påpekade dessutom igår att den andra amaryllisen, som är på förvaring i skrubbmörkret, har fått en knopp nu också... Får väl plocka fram den i ljuset nu då. Så i år blir det ingen amaryllisprakt till jul med andra ord!

Louise said...

Hyllorna är ju fina! Ryms en massa trevliga saker på dom...som t.ex. zinkhusen. tröttnar inte på dem skulle vilja ha flera men hittar inte i min stad...
Låter riktigt jobbigt det där som du råkade ut för. Nu är det bara att hoppas på att yrseln också försvinner.
Ha det bra!

Vekarus said...

Ihania tavaroita olet hyllyillesi asetellut, kyllä kelpaa nyt töitä tehdä!

Toivottavasti pian helpottaa!

RockMom said...

Fina hyllor :)
Tråkigt att du mått dåligt i helgen, men gick kalaset bra iallafall??
Kram

Livet på Vestergård said...

Fina hyllor! Jag köpte likadana till jobbet som vi har satt upp i köket.
Men usch vad du har varit dålig. Det kan inte ha varit roligt att ställa till med kalas och må så dåligt. Men jag hoppas att det lämnade fina minnen från kalaset också!
Jag känner så igen mig med att inte ha något att blogga om i detta oktobermörker. Till advent kommer vi igen ;o)

StrandviksVillan said...

Hallå där!
Kul att du orkade med ett inlägg idag ändå!
Ja ojoj så många hyllor jag skulle vilja ha upp på väggarna, men det blir bara inte av... Tavellisterna jag köpte i somras ligger fortfarande i sina paket också.

Mitt inlägg tidigare idag var så himla trist så det kommer ett till snart ;) Fick faktiskt nåt uträttat till sist!

Grattis till utmärkelsen, den är du så värd!

C said...

Grattis till utmärkelsen! Hoppas att du mår bra igen snart! Det är jobbigt att må illa, speciellt när man ska ha kalas och måste hålla skenet uppe...
Det blev fint med nya hyllan.

Ha det bra!

Kramar, C

syssi said...

Härligt med award när man behöver den som mest. Hoppas karusellen håller sej borta nu å länge! Ingen jul här ännu heller, men den kommer väl snabbare än man förstår igen:)

Kamomilla said...

Fint och praktiskt med hyllor. och vackra saker har du på dem också! :) Jag tror alla samlar ideer nu för att sen kunna explodera ut i en aldrig förr skådad julvimsighet ;)
Tråkigt att du mått så himla ruttet, hoppas det har lättat nu?
Kramis vännen.

Signe 1 said...

Det blev kanon med hyllorna där!:-) Och Gratis till din award! Hoppas du känner dig kryare nu vännen...kram Sofia

Teija said...

Paranemisia, paranemisia! Kauniit asetelmat hyllyillä.

Jenny said...

Hej Ingela!
Usch, det låter inte kul med illamående o yrsel..vad bra att det är bättre nu!

Det blev ju jättebra med hyllorna!

Grattis till awarden! Den är du väl värd!,fick oxå en av gulliga Vekarus:)

Kramis Jenny

Stjärnor & Champagne said...

Grattis till Awaeden vännen men vad trist att du inte mår bra....Krya på dig. Du här pyr verkligen julpyntet ett bra tag till i lådorna, hujeda mig vill inte ha fram det för tidigt. Hihi vi har faktiskt en snusksoffa tro det eller ej...

Kram Anne

LenaEva said...

Men vad tråkigt att höra att du mått SÅÅÅ dåligt!!! mitt i kalas o allt.. vet du vad det beror på? kommer det när det blir för mycket eller närsom? sköt om dig nu! KRAAAM

Lyckoslanten said...

Om det är någon tröst hade jag en dålig vecka med huvudvärk och nackont förra veckan. kanske något lurt virus, men för dig var det dålig tajmning. Tur att du överlevde kalaset och jag tycker du gör jättefina inlägg! Hoppas den nya veckan går i friskhetens tecken!

Helenas Hem -Om livet på landet said...

TACK så mycket för din fina kommentar! :)

Men du...det där med illamående osv låter ju inte alls bra. Jag har ju också (har) illamående, yrsel och så, men det är ju ganska "naturligt" för mej iaf.
Hoppas att yrseln är borta nu.

FINT med hyllorna.
KRAM

Anonymous said...

Hoppas du mår ännu bättre idag!

Tack för kommentaren inne hos mig! Håller nog på att bli bloggnörd jag me ;)

Håller med till 100%. När det en gång börjat snurrar ekorrhjulet bara snabbare o snabbare.. Det gäller att inte tappa fokus på vad som faktiskt är viktigast..

Just den typen av hyllkonsoller är absolut snyggast!! Inget krångligt, rent och enkelt! Snyggt :)

Åsa

Galleri MochB said...

Vad trist med sjukdom på just kalasdagen! Skönt om du mår bättre nu.
Hos oss har barnen pysslat julkort redan, och själv köpte jag min första jultidning i lördags, så på nåt vis har väl julen också smugit sej in i vårt hus redan... ;O)

♥ Fyra årstider said...

Toppen fint och ljust!!
Kram Lotta

Vem är jag.. said...

Hej Ingela

Vad fint det vart med hyllorna!
det är iinge roligt att må illa med yrsel...bläää..

men det roliga är att jag ha en likadan lykta som du har på hylla den lilla det tycker jag var roligt!

kram Lisa

Taina said...

Vad tråkigt att höra att du mått så dåligt, Ingela. Men bra att du är på bättringsvägen eller att det har lindrats i alla fall.

Julpyntet tänker jag då INTE plocka fram än. Hur mycket jag än skulle vilja :)
Jag älskar ju julen. Precis som min mamma. Hon VAR verkligen julen! Allt detta bakande, dofterna, pyntet och den underbara atmsofären runt mamma kring jul...

Hyllan är snygg! Skulle behöva göra något i vårt gästrum. Där finns ett par hyllor som jag spyr åt snart! Blääääääääää...

Hoppas du har en bättre dag idag!

Kramen

Liljas Corner said...

Usch då, det där låter inte roligt. Hoppas du mår bra nu.
Snyggt med hyllorna! Och va mysiga zinkhus :)
Ifjol överdrev jag alldeles med julstöket så iår ska jag försöka ta det lugnt. Några ljusslingor skulle jag kunna tänka mig att sätta upp nu redan. Det är ju så mörkt ute!