Wednesday, 15 September 2010

Awarder

Det är inte bara hårda paket jag fått den senaste tiden - förra veckan fick jag nämligen också två awarder inne hos mina bloggvänner. Ett ödmjukt och varmt tack till både Lyckobo och Bella för att ni tänkte på mig!

Awarden inne hos Lyckobo förutsätter att man anger tre saker som ligger en varmt om hjärtat och att man visar sitt favoritfoto . Mina tre saker är givetvis mina nära och kära - familj, släkt och vänner inkluderade, ledig tid med familjen och till slut minnet av dem som gått före och lämnat ett spår av saknad i mitt hjärta.

Det här med favoritbild var ju direkt svårare. Jag väljer att visa en bild på malvan som i höst plötsligt dykt upp i vårt potatisland:


Utmärkelsen hos Bella förutsätter i sin tur att man berättar sju saker om mig själv, men eftersom jag nyligen gjort det, och inte är en så intressant människa att jag skulle kunna hitta på sju intressanta saker till att berätta tänkte jag att den som är intresserad eller nyfiken kan klicka på etiketten "utmaning" här i vänsterbalken. Där finns alla liknande utmaningar jag svarat på tidigare. :)

Dessutom är jag ju en sådan där tråkmåns som gör det enkelt för mig och oftast väljer att inte skicka vidare utmaningar till någon särskild. Jag uppskattar dock alla bloggvänner väldigt mycket och tycker att ni berikar mitt liv på så många olika sätt. Tack för er fina vänskap!

9 comments:

StrandviksVillan said...

Grattis!
Den där första fick även jag... men valde att inte skicka vidare.

Tja, idag behövde man åtminstone inte ha fönstertvätt eller trädgårdsjobb i tankarna. Nu VRÄKER verkligen regnet ned här!!

Annika said...

Grattis till dina utmärkelser!!
Dom är du värda!
Jag är som du, skickar aldrig vidare. KAN inte, vill inte...
KRAM!!!

Kamomilla said...

Malvan är jättefin! och ett verkligt jättefint foto har du tagit!

Stjärnor & Champagne said...

Grattis grattis till awarderna. Jag har också fått och måste ta tag i dom:) Jag tror att du skulle vara ursnygg i ponch Ingela....Hoppas att allt är bra/ Kramkram Anne

Bella said...

Grattis till dina utmärkelser :)

Malvan är jättefin!!

Dina bilder i förra inlägget är så höstfina med varma mustiga färger, klart du skulle uppdatera dig med en ny kaffemugg, härlig färg!!

Hoppas du haft en bra dag

Kramar Bella

Skimrande kristaller said...

Grattis till awarden! Vilken vacker bild på malvan! Ha det så gott. Kram Lenita

Anonymous said...

Grattis! Vackert foto:)

Anonymous said...

subsequently downlоading run try something Unloose, with any of these Release multi-playеr іnterаctive onlinе gameѕ.


Herе iѕ mу blog - game

Anonymous said...

They consider themselves one of the most essential components of any stylish woman's wardrobe. Fifth & Pacific Cos. Ella has a detachable sash and a double buckle was nothing you'd want
to cover up when going to the clubs, being very fashion conscious and more of the world.
This should be expected because it is made for superior comfort and quality.

Fashion stores arrive in all different size, shapes, and sizes.

This is a continuing process because the whole point about hip-hop is that it is necessary to pay attention to the middle of your belt
buckle.

Stop by my webpage; http://penelope.fmf.uni-lj.si/