Tuesday, 12 November 2013

Jul, yes?

Jag har sparkat igång julpyntandet, vet ni. Det hände sig i förra veckan då min gubbe tillverkade stjärnan här ovanför av samma koppartråd som han tillverkat fönsterlamporna jag visade för några inlägg sedan. I söndags, på fars dag, åkte "jul"belysningen fram i köket, fast så himla julig känns den inte, utan mer som vinterbelysning faktiskt. Nu när startskottet gått, ska jag börja dutta på med mera jul för varje vecka som går. Jag ska dock försöka hålla mig i några dagar till, för till helgen kommer den studerande sonen från sydvästra delen av landet hem, och jag vill inte skrämma iväg honom direkt. Han tycker om julen, men inte så långt i förväg som mor sin.


16 comments:

Ninnis familjeliv said...

Visst kliar de i fingrarna att julpynta men har bara lite belysning ännu! Har en mysig dag kram Nina

Sara said...

Det brukar klia i mina fingrar ganska tidigt, men inte så mycket ännu i år faktiskt :) men jag har en känsla av att de kommer snart då man börjar se att andra har börjat ;)

Hemma hos Ingeborg said...

Är full med idéer som jag bara väntar att få förverkliga...härligt med julväntan o allt kul man kan göra

Syssis små funderingar said...

Vinterbelysning är nog på gång här med, nu när det är som mörkast behövs den. Lyckliga dig med en så händig man, stjärnan e lika fin som lamporna.

Annika said...

Det är bra det, skynda långsamt. Men efter första advent är det ju bara att tuta och köra.
Jag är också redo för julen nu.
Längtar efter den!!
SÅ mysigt!!
Gillar det här "pirret" innan man sätter igång.
Tycker också att du är LYLLIG med en man som är så händig.
Kramar!!!

Snäckskalsdalen. said...

Din lille pysselgubbe - kan jag få låna honom ett litet slag. Det är den händigaste jag vet och snyggt blir det också! Krama honom!
Agneta kram

Så Vitt Jag Vet said...

Ups så underbart vacker ! Ta väl hand omdin händiga man ! :)
Kraam
Sanne

Lyckoslanten said...

Ni är ett bra team och vem vet varthän det bär. Ni får söka patent och oj vilka fina collage av oktoberbilderna. Du är så flitig med kameran. ♥

Ninette said...

ni är tydligen ett bra team, ni två! och inte känns det precis som alltför julpyntat det där - precis lagom!

Liljas Corner said...

Den är så fin den där stjärnan. Så snyggt då det är flera i en!
Jag hade bestämt att jag skulle börja pynta tidigt i år, men nu känner jag inget behov av det. Fast en kompis påstod nog att jag hade lagt upp julbelysningen då hon såg ljusslingan i fönstret...

Liljas Corner said...

Den är så fin den där stjärnan. Så snyggt då det är flera i en!
Jag hade bestämt att jag skulle börja pynta tidigt i år, men nu känner jag inget behov av det. Fast en kompis påstod nog att jag hade lagt upp julbelysningen då hon såg ljusslingan i fönstret...

Christina said...

Ja, visst vill jag också börja pynta lite redan. Speciellt med de nya grejerna som jag köpte hem från Stockholm, men de får snällt lov att vänta ett tag i skåpen ännu.

Anna-Lena said...

Snygg stjärna! Verkar som om alla längtar till julen redan nu, men jag vill helst bara slippa tänka på allt pynt som ska plockas ner från nåt skåp och sen plockas upp tillbaka efter en månad....men månne inte julstämningen infinner sig här också så småningom :-) Men knappast före lilla jul.

Kamomilla said...

Djiiiis vad snygg!

Anonymous said...

Snygg stjärna!Var kan man köpa den där koppartråden?

alegni said...

Anonym, den är inte köpt, utan avfall från makens jobb.