Tuesday, 18 December 2007

Dadelkakor


Årets "daddekakor". Egentligen borde man ju äta smeten som den är, för i mitt tycke är dadelkakor godast i flytande form, men då skulle man ju gå miste om den ljuvliga doft som sprids i huset när kakorna gräddas i ugnen.

5 comments:

Kamomilla said...

Hjälp så du är flitig! Ser gott ut!

Ann-Catrin said...

...mums..kan nästan känna doften hit..måste sprida underbara juldofter.
kram A-c

alegni said...

kamomilla > det är egentligen varken arbetsamt eller tidsödande att baka, det svåraste är att komma sig för... :)
gott - JA!

annkierix > jodå, de doftar nästan ännu bättre än de smakar :) kram.

Lenas pysselgrop said...

Och inte verkar de alls ha fastnat fast i formen heller. Hur lyckas du med det?

alegni said...

lena > "hemligheten" är margaring o formar med teflonyta ;)