Saturday, 10 January 2009

Lördagsgodis

Alltså, detta är inget julinlägg, utan bara ett meddelande om att julen nu är avskriven. Det är väldigt sällan jag unnar mig själv lördagsgodis, men igår rådde undantagstillstånd p.g.a den där avskrivningen, så då blev det både en bukett tulipaner och en tidning, bägge sponsorerade av världens snällaste make. Som sagt, jag är väldigt bortskämd!


11 comments:

Lenas pysselgrop said...

Åh, visst är det härligt med tulpaner!
Jag tror aldrig jag köpt en Lantliv-tidning, jag tror jag är lite udda :)

Lilja's Corner said...

Vilken omtänksam man du har! Han kunde gärna ge min lite tips ;)

Burken har jag köpt i Uleåborg på sisustusliike Decora (supermysig affär, rekommenderas om du har vägarna förbi!). Men den är från Kaipir. På deras hemsida kaipir.fi finns återförsäljare. Dom verkar sälja mest blom-relaterade saker.

Maja said...

Jag gillar också tulpaner - helst vita. Det är något med den där knarrigheten, de både låter och doftar mysigt. Vilken snäll make du har:)

Kamomilla said...

Mmmm. Lantliv. Snart får jag en egen och hemburen till lådan! Lyx!!

Ann-Catrin said...

Rätta tidningen och rätta blommorna''
GRATTIS!!
Lyckost!!


kramar
A-C

Lilith said...

Vet du, jag fick också en bukett vita tulpaner av min snälla käraste i fredags! Och Lantliv hade jag redan från tidigare, dock sponsorerad av mig själv vill jag minnas...
Jag hade köpt typ ett nummer av Lantliv på loppis en gång, men så i somras när jag ville ha lämplig stuglitteratur fastnade jag för tidningen... Harmar ännu att sambon slängde bort ett erbjudande om en förmånlig prenumeration som kom med posten!
Här har vi julen kvar ännu, har inte hunnit städa bort i helgen eftersom vi varit på kalas och så hade vi gäster idag. Men imorgon är det väl dags... Jag har ju heeela lååånga dagen på mig att plocka undan då!

Lotta said...

Perfekt lördagsgodis!
Prenumerar på Lantliv, sa till min man att han ville ge mig det i födelsdagspresent i höstas och sen skicka jag in lappen!
Kram Lotta

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons said...

Lantliv väntar på mig också..ikväll ska jag läsa..och godis det äter varhe helg..mums
Kram Lotta

Lilith said...

Kolla min sida, du har en överraskning som väntar där! :)

Sabina said...

Blommor och tidning... finns det något bättre...?
Min man tyckte det var rätt trevligt detdär med släkten, när jag berättade. Han undrade från vilken släkt ni var släkt, kunde det var Fransholm? Han är egentligen inte så intresserad av släktforskning, mera av bloggforskning! :)
Kram S.

A home far away said...

Ahhh jag är så glad att tom här i Singapore finns det tulpaner!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore