Tuesday, 13 January 2009

Upprepningar

Jag har förmodligen sagt det förr, men jag börjar komma upp i den åldern då det är närapå tillåtet att börja upprepa sig, så jag säger det igen - tulpaner är underbara, för de ändrar ständigt skepnad! Synd bara att de inte står sig så länge som man önskade.

Söndagens dessert var en stor hit, åtminstone i min mun. Bara sådana ingredienser som min nya kostföring tillåter (receptet hittar du hos Tigern , så jag misstänker att anrättningen blir ofta förekommande i vårt hushåll. Det var ju det där med att upprepa sig...

11 comments:

Lotta said...

Ser supersmarrigt ut! Recept? :-)
/Kram Lotta

Lenas pysselgrop said...

Bra saker får man väl upprepa, oberoende av ålder ;)

Mia said...

Vad gör väl det med lite upprepning... tulpaner och godsaker hör väl till livets goda som man gärna upplever flera gånger!

Kram Mia

Sabina said...

Åå, vilka härliga bilder! Tulpaner får man aldrig för mycket av! Och dendär desserten ser god ut... man börjar längta till sommaren när man ser hallonen :)
Tack för din fina kommentar. Vår sommarstuga är i Öja, men jag kan säga att det kommer att ta länge innan den blir klar. När man bygger själv går det med snigelfart.
Kram S.

Hans said...

Du får gärna upprepa efterrätten ofta... :)

"M" said...

Jag har just varit å köpt en bukett vita tulpaner.....oj vad gott mä hallon.....

Lilith said...

Tulpaner passar så bra just den här tiden på året, de är så fräscha och härliga! :) Jag har en likadan bukett själv, men tyvärr får jag nog snart kasta den för den ser inte fullt så fräsch ut längre... Faktiskt synd att de inte håller så länge! Julen 2007 fick jag en bukett tulpaner av min pappa, och de höll faktiskt ovanligt länge. Dessutom de sista blommorna jag fick av honom...
Vad god efterrätten ser ut, måste kolla receptet! :)

latara said...

Halloj!

Du får upprepa dig hur mycket du vill så länge som du bjuder på så fina bilder! Desserten ser så himla god ut!

Kram!

Karin

trollmor said...

Såg väldigt smarrigt ut det där. Antar att du följer kolhydratfattig kost? Har sneglat på den och tror att den är bra.Jag är ju mackoman och hur kul är det att beställa en räckmacka utan bröd när man ska fika på cafeet.Skämt åt sido jag tror på den diet och på den debatten för. Kolhydrater är inget vi behöver.
Sedan kom jag på att potatis är en älskad knöl hos mig också som jag tycker är bra.Ska börja med min egen diet där jag plockar bort det som käns onödigt i min kost och börja gå längre promenader i den mån kroppen tilllåter detta.
Måste skratta åt ditt lördagsgodis för jag handlade precis likadant.Tidningen lantliv och vita tulpaner.
Ha en bra dag.
kram ewa

Malla said...

Jag älskar verkligen tulpaner och efterrätter=)
Sånt kan man aldrig upprepa tillräckligt många gånger, eller hur?

Kram

Daniela said...

Hej! Vad roligt att efterrätten smakade gott :) Jag har ett nytt chokladrecept i min blogg nu också :-)

Tänkte köpa tulpaner idag men kom på att det är alltför råddigt för att piffa upp med blommor. Så får bli att städa här nu så ska jag köpa hem några buketter :-)