Sunday, 25 January 2009

Nyhetssammanfattning vecka 4


Jag gör ingen hemlighet av att jag är lättpåverkad, så när jag läste att bloggerskan på Lilja's Corner hade köpt stämplar, måste ju jag göra likadant! Tyvärr är bokstäverna rätt små, så stämplingen har inte riktigt önskat resultat, men ibland får man nöja sig med second best.

Till min stora glädje har jag blivit begåvad med några presenter den här veckan också. En försenad julklapp i form av en bok, en skrivbok från Indien och en tidning i namnsdagspresent. Tack Kamomilla, moster, Bitta och gubben min! Lådan som tidningarna står i kollade jag in i en presentaffär i Malax före jul och i fredags hämtade jag hem den när jag hade vägarna förbi.Häromveckan beställde jag en ny matta till vardagsrummet från Ellos, men mattan var inte riktigt som jag hade väntat mig, så den fick åka tillbaka. Handdukarna som jag så gott som fick på köpet (för att jag ingenting köpte) tog vi i bruk. Inte världens bästa kvalitet de heller, men hyfsat snygga, så de får duga.

Tomatkorgen blev inhandlad under sonens körlektion...

13 comments:

Livet på Sjögård said...

*räcker upp handen* Måste ärkenna att jag faktiskt också är ganska lättpåverkad... Tur att jag är fattig så jag inte kommer hem dragandes med allt jag blivit övertygad om att jag borde äga ;)

Visste inte att Unni Lindell kommit ut med en bok som liknar de i sammarbete med Mark Levengood. De böckerna är för härliga förrästen :)

Innan jag avslutar mitt nonsensbabbel så vil jag ännu säga att det var ju fina saker du fick. Gillar lådan med tidningar :)

Lenas pysselgrop said...

Handdukarna är precis i min smak!

Ja, visst är det lätt att bli påverkad när man surfar runt på alla fina sidor... ibland får jag riktigt hålla i mig själv för att inte skena iväg med mitt handlande.. :)

Sabina said...

Det är alltid trevligt att få presenter, eller hur? Jag gillar också Unni Lindells böcker med Mark Levengood... är denhär lika rolig? Isåfall måste jag skaffa den också.

Galleri MochB said...

Me too hör till den lättpåverkade kategorin människor, och jag suktade också efter de där stämplarna när jag såg dem inne hos Lilja...:O) Har bara inte hunnit besöka storstaden ännu.... Så trevligt att få så många presenter på en gång!

Galleri MochB said...

Min matta är faktiskt från ellos...:O) Vill minnas jag köpte den med en såndär -50% rabatt ifjol. Fast jag skall erkänna att den inte motsvarade mina förväntningar då när den kom, men nu har jag vant mej... Kanske det är samma matta??

Familjen bus.... said...

*härliga* grejjer du skaffar!

Vi ha skaffa hund nu så inredningen får vänta :p

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons said...

Allt det underbara med att blogga är att sno andras ideer och ge av sina egna.
Kram Lotta

Lotta said...

Vilka fina grejer! Det är ju det som är en av de braiga skaerna med bloggarna, man kan kolla runt på allt möjligt och sno ideer hej vilt! Det blir ju ens egen stil till slut iallafall!
Ha en bra vecka! kram Lotta!

Lilja's Corner said...

Jag blev också lite besviken på hur små stämplarna var. Såg ju nog redan i butiken att de var väl små, men man ville ju testa. Men snygga alster har du ju fått till! Jag har också testat men inte fått det fotat ännu.

Kamomilla said...

Det där med stämplar verkar skoj!
Har du fått dig många glada skratt av boken??

zinkbaljan said...

Åhh så kul med en julklapp! de där stämplarna är jättefina!
Kraaaaaam

Lilith said...

Nu blev jag ju också sugen på stämplar... Var köpte du dina?
Vilka fina presenter, den boken skulle jag också gärna vilja ha!
Inte är det alltid så lätt att köpa på postorder, sakerna kan se helt annorlunda ut när man väl får hem dem. Men tur är det att man kan skicka tillbaka dem om man inte är nöjd! handdukarna är ju snygga i alla fall, och har de knappt kostat något gör det ju inte lika mycket om kvaliteten inte är den allra bästa heller! :)

alerts said...

zilong471
binghe660
axun888
aiolisi113
kaxiu600