Sunday, 19 April 2009

Miracle Cure?

Maken har varit lite okry den senaste veckan och igår kväll fick han ordentligt högt feber, så jag fixade lite Irish Coffee och jultårtor med vispgrädde, och vips blev han bättre. Idag är nämligen febern borta och luftrören låter bättre än på länge. Miracle Cure?
På inredningsfronten händer som sagt inget nytt, men det är väl bara hälsosamt för min plånbok, som dessvärre lider litet av recessionen. Dock ser jag nu fram emot inglasningen av vår terrass. Imorgon lägger vi in en beställning på den och då är det inte långt kvar tills vi får sitta i vår pensionärskuvös och njuta av vårkvällarna!

8 comments:

Huset på landet said...

Hihi, ja bra att känna till den mirakelkuren om det skulle gå så dåligt att man stjälper själv. Vi har nog nån julstjärna i frysen än ;).
Inglasning låter bra, här funderar vi på ett växthusprojekt, men det blir om 1-2 år. Eller 3...

Skimrande kristaller said...

Pensionärskuvös??! Men du... *skratt* Jag skulle också vilja ha inglasat på altan, låter härligt. Vi satt just o pratade om vår altan vi också, som skulle behövas göra något åt...fast.. det ha vi sagt sen vi flyttade hit.. hmm..19år sedan,fniss. Men kanske blir det en enklare variant av uppfräschning, dvs. måla insidan åtminstone. Vi håller fortfarande på med det långa projektet med huset, nytt virke + måla. Fortfarande några vrån som ej ä klar. Ja, man kan inte få allt på en gång..det kostar ju..Det där måste va dunderkuren, kanske prova, ler. Är själv lite småkrasslig med förkylning o huvudvärk. OM det inte skulle hjälpa så skulle det nog vara gott i alla fall. Ha det gott. Kram Lenita

Lena said...

Den kuren ska jag komma ihåg, tack för tipset!

Inglasad altan - vill också ha!!

Sabina said...

Hihi... pensionärskuvös! Du är allt rolig du! Men det låter härlit med inglasad terrass!
Ha en skön söndag!
Kram S.

zinkbaljan said...

Jag har åxå en hälsosam plånbok nu, inhandlar inte så mycket! ;)
Kraaaaam

Galleri MochB said...

Julstjärna!? Fast vi borde nog prova den där mirakelkuren här också, för vi är alla dunderförkylda pånytt, fast vi egentligen inte varit friska häremellan :O) Må så gott sen i pensionärskuvösen ;O)

syssi said...

Va härligt namn: pensionärskuvös låter fint:)Så blåsigt som de e nu för tiden blir de nog skönt med glaväggar. Undrar om de va Irish Coffee, julstjärnorna eller vispgrädden som gjorde mesta verkan. Kanske proportionerna var de rätta.

Taina said...

Hahahaha! Pensionärskuvös! Bra uttryck. Jasså det är till att ha jultårtor kvar. Sådana har jag inte ätit sedan mamma gick bort. De ÄR ju så goda. Och vilken tur att han blev kry av dem. Eller var det Irish coffeen som gjorde susen?
Kram