Thursday, 30 April 2009

Var så god och sitt

Idag tänkte jag visa olika sittplatser i vårt uterum. Här finns rum för flera gäster samtidigt, så känn dig välkommen :-) I kväll ska vi fira Valborgsmässoafton med goda vänner och på söndag firar vi min mammas 70-årskalas här hos oss, så ni kan ju förstå att jag var nöjd över att få uterummet inglasat precis nu. De grönbruna väggarna i uterummet ska ännu få vit panel på sig, men jag har numera tålamod som en ängel, så det brådskar inte nu när vi kommit så här pass långt.

Korgstolen som står i ett av hörnen hade jag faktiskt tänkt ställa vid vår infart och förse med en lapp med texten "Var vänlig, ta hem mig!" Nu är jag mer än nöjd över att jag inte hann fullfölja min tanke, för där i hörnet passar den ju riktigt bra.

Glad Valborg och första maj till er alla! Fira med förstånd ;-)
11 comments:

StrandviksVillan said...

Nämen Ingela!!! Så jättefint du har gjort där, jag blir riktigt sjuk ju! Stoldynorna vill jag ha!! Var har du hittat dom?? (Visserligen har jag köpt vita idag, men... dom går ju alltid att byta)
Och lyktorna som hänger och stolarna och kuddarna... *suck* :)

Ni får garanterat härliga fester där!

Jenny said...

Hej Ingela!
Såå fint du har det där i uterummet, kommer bli perfekt för kalasfirande:)

Korgstolen passar jättebra där i hörnet, tur att du inte gav bort den!

Hauskaa vappua!

Kram Jenny

syssi said...

Va härligt ni kommer att ha både i kväll å på kalaset. Så mysigt de blev redan. Glada Vappen!

Lotta said...

Jag kommer en dag! Åtminstone har jag lagt in på min drömlista och det är ju faktiskt en dröm som egentligen inte är så svår att uppfylla!
Ha det jättegott!
KRAM

Funccis said...

Så mysigt det ser ut! Sen är det jättemysigt att sitta där i regnväder och på hösten medljus och lyktor, ja alla årstider har sin tjusning med inglaserat. Javisst, att vara österbottning e bra! Här har jag nästan alltid bott, förutom 10 år i Borgå-trakten. Miin rööträ gaar liiti norruut, mot Köyst om tu veit, längs sama veiji fråån Kaarlibyi.... GLADA VAPPEN!!

Ardisia said...

Så mysigt!

Ha en trevlig valborg! Kram Ardisia

Taina said...

Oj så mysigt det ser ut!
Här ställer de ut möbler vid sina driveways. I början fattade jag inte vad det handlade om, men nu vet jag att det är bara att ta om det inte står ett pris eller betala det priset som står på en ev lapp.
Glada Vappen!

Livet på Sjögård said...

ÅH! Jag är grön av avund! Jag hittar inga andra ord... *vill oxo ha*

:)

Kamomilla said...

Snyggt snyggt snyggt!!! Ni har varit jätteduktiga! Jag kan tänka mig att det känns så himla bra nu!!
:)
Trevlig första maj!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons said...

Ser urmysigt ut..nu måste jag äta en fruksot och skutta ut i värmen.
Kram Lotta

Daniela said...

Wow! Vad fint ni har det! Det är så man blir riktigt grön av avund! :D Gissar att ni kommer att njuta av MÅNGA fina stunder där under sommaren :)