Thursday, 1 July 2010

Runt huset

En promenad runt huset igår resulterade i följande färggranna bilder. Som jag sagt tidigare, så älskar jag färgprakten på sommaren. Visst gillar jag vitt - mycket till och med - men inte en helvit natur, för det betyder vinter och äckelkallt. Jag försöker ofta klura ut hur jag ska göra för att få ha sommar ständigt, eller om nu inte det är genomförbart, så åtminstone skippa vintern och ha kvar de övriga tre årstiderna. Än har jag inte kommit på tricket, men om du har en lösning, tveka inte att kontakta mig! Och nej, jag vill inte flytta till ett annat land. Jag kan ju inte lämna mitt hem nu när jag precis fått nytt kök och har ett uterum jag stortrivs i ;-)17 comments:

Signe 1 said...

Men jisses Ingela vilka fiiina bilder du har tagit, bedårande! Det är så härligt nu med alla färger...man vill bara stanna tiden!:-)

Ha en kanondag raring!

Kraam Sofia

Lilith said...

Fina bilder, så härligt somriga! Jag skulle inte heller ha något emot att skippa vintern... I december kan jag tänka mig att ha vinter och snö, men det skulle räcka ganska bra med det, sen fick det bli vår! ;D Sommaren är alldeles för kort, för kort! Undrar varför vintern alltid känns evighetslång medan sommaren går i sådan rasande fart?
ha en skön sommardag, trots att vädret inte är lika fint som igår!

Gugi said...

Härliga bilder du visar idag! Fina blommor som stortrivs och uterummet är verkligen mysigt inrett. Vintern känns ibland för lång men ändå tycker jag att den har charm och kan inte vara utan den, men däremot skulle jag göra allt för att slippa mörkerperioden ;O)

Ha en toppendag!

Kram Gugi

Sanna said...

Så vackert! Er terass ser också otroligt fin och mysig ut! Jag önskar också att tiden skulle stanna upp nu så vio kunde få njuta av sommaren lite längre..
Hoppas du har en fin dag! Nu skall jag åka med mina små apor till Högholmen! :)
Kram

Galleri MochB said...

Du är allt bra rolig du :O) Jättefin färgprakt runt ditt hus!

Vekarus said...

Voi, miten kaunista teidän pihallanne onkaan!

syssi said...

Vad härliga färger både vid dikesrenen å runt huset, man blir ju riktigt glad fast semestern sjunger på sista versen;)

trollmor said...

Fina bilder du bjuder på.Ja du vi får slå våra kloka huvuden ihop och komma på ett sätt att få evig sommar.Det äe alldeles för mycke vinter och vintrarna tycks åtminstone för mig bli jobbigare o jobbigare.
Det är vackert ute nu i naturen.
Ha en fin dag
kram ewa

Taina said...

Blir du inte trött på sommaren efter ett par månader ändå? Annars får du fixa en stor atelje med tavlor som bara har blommotiv! In med några värmelampor och riktiga växter och simsalabim så går din dröm i uppfyllelse!

Ditt uterum ser så inbjudande ut. Jag önskar vi kunde använda vårt lite mer men det blir verkligen som ett växthus där ibland!

Njut så länge värmen är kvar. Och färgerna.

Kramar!

Lilja's Corner said...

Vilka härliga blomsterbilder du visar! Men nej, nej, jag tycker det skulle vara tråkigt utan vinter! Men den smutsiga, grådaskiga delen kan vi skippa, och bara behålla de gnistrande vita dagarna som biter lite snällt i kinderna.

Arabiakoppen som du visade tidigare tror jag är av samma sort som en kanna jag hittade i farmors gammelstuga. Pipen var dock sönder på den, så jag lät farmor behålla den.

Lyckoslanten said...

Vi kan gärna bilda en klubb om det där med vintern! Men å andra sidan vill jag att barn ska få leka i snö! Gillar inte när det slaskar heller! Så vackert runt ditt hus! Tack för promenaden! Jag satt just och åt i uterummet och tänkte: "Det här är mitt Provence!" Ja, jag vet! :o) Njut nu i ditt Provence, passar bra eftersom det var väldigt mulet ditåt där du bor. Kom just därifrån. Ha en skön helg! ♥

Louise said...

Det är vackert runt ert hus!! Blomsterfägringen är stor, fint!!!

Nette Cecilia said...

Vackra bilder, Nette

Stjärnor & Champagne said...

Näe klart att man inte vill ha vitt överallt, blink blink. Naturen är så vacker med alla sina färger. I´m a teaser/ Kramis A

Teija said...

Hih, muistelinkin ettet pidä talvesta, joten nautihan nyt sydämen kyllyydestä näistä ihanista päivistä!

Piha näyttää ihanalta, tosi kauniit kuvat!

Pink and white dreams said...

Härliga bilder igen! även de tidigare inläggen.
Har tyvärr ingen lösning på ditt "problem".

kram Sabi

StrandviksVillan said...

Fantastiska bilder Ingela!
Skulle platsa i vilken inredningstidning som helst!
Läntar så tills vi har en fin trädgård med alla möjliga blomster, men det får man ju inte till på en eller två somrar... Vi fick åtminstone massor med inspiration i Danmark.