Tuesday, 28 June 2011

Rost och glas och sånt


Hundloka och rost tycker jag är en fin kombination, så det var i grevens tid jag plockade några stycken att föreviga i går på förmiddagen, för i dag ser allt redan ut att ha blommat ut. På kvällen intog vi vårt kvällsmål (vitt vin och chokladvåffelkex) och då passade jag på att knäppa ett par bilder till. Också ormen, vår fågelskrämma, fick komma med på bild. Dessvärre blir fåglarna så våghalsiga mot slutet av sommaren att de struntar i gummiormen och skiter ner våra terrassmöbler i alla fall. Jag ska passa på att pusha för vinglasen som syns på en av bilderna. Möbelaffären Asko i Vasa har slutförsäljning och säljer ut dessa för ynka nio euro (för sex glas).14 comments:

jakt,skor,barn,inredning said...

Underbara bilder ;)Nilla

Teija said...

Ihanaa tunnelmaa! Leppoista kesää sinnepäin :)

Lyckoslanten said...

Jag har lärt mig att tycka om hundlokan på äldre dar! Fina bilder! Men vet du gummiormen gjorde ingen nytta på ön där jag var i midsommar... fiskmåsen hade byggt bo på den! ;o)

Snäckskalsdalen. said...

Vilka underbara inlägg du haft när jag var i Norge, vackra bilder. Oootroligt vackra bilder och härlig mat och en söt Minna.
Och hundlokan, som min svärmor alltid kallade Queen Anne's Lace är underbar, som ett flor!
Agneta kram

Louise said...

Kvällsmålet gillar jag skarpt! Liksom glasen! Liksom rosten och hundlokan!! ha det gott vännen!

Anna-Lena said...

Rost är snyggt! Vackra bilder du har tagit! Tänkte just fråga varifrån du köpt de fina glasen, och sen läste jag vidare. Nu får jag nog göra ett besök på Asko. Inte för att jag behöver fler glas i mina skåp, men de där var för fina för att jag ska kunna motstå dem.

VallyP said...

Ingela, I know your portrait photos are on earlier posts, but I love the pictures of the pretty girl (23 June). They still have your special touch, and are lovely portraits as well. The baby pictures are also adorable! Your talents with that camera are all embracing :)

RockMom said...

Just det ja, Asko OCH sotka har utförsäljning. Jag är glad för det, för som boende mitt-emot så blir en K-supermarket MYCKET bättre :)

VI måste definitivt ses, alegni!!

Syssis små funderingar said...

Ljuvliga bilder och jättesnygga glas!

Så Vitt Jag Vet said...

Vackra foton... Synd att jag inte har någon just nu i Vasa.. Glasen är fina... Men huu för ormen ser så riktig ut...
Kraam
Sanne

Kamomilla said...

Jättesnygga glas! och superfina bilder!! Jag gillar det där rostiga, men det kom väl inte som ngn överraskning heller va? ;)

Galleri MochB said...

Haha, har alltid trott dess namn varit hundfloka... Den är hur som helst riktigt vacker :O)

Ann-Mari said...

Härliga sommarkväll-bilder!
Du ser skönheten i det enkla och kan förmedla det konstnärligt!
kram, Ann-Mari

Nette Cecilia said...

Vackra bilder .längesedan jag gett dig någon kommentar ,men det har hänt så mycket på sista tiden ,kramis Nette