Tuesday, 24 January 2012

BlombrickaMånga tycker att det är tacky med oäkta blommor, men själv tycker jag det är oerhört tacksamt med sådana. Bara att slänga in i skåpet när man tröttnar på dem, och sedan återigen plocka fram dem när man har lust. Jag leker blomsteraffär, och har placerat några krukor med vita blommor på en stor bricka framför hallspegeln. Då ser det ju dessutom ut som om det fanns dubbelt upp av blommorna.

9 comments:

Livet på Vestergård said...

Väldigt vackert tycker jag, och visst är det praktiskt också!
Ha en fin tisdag. Kram Kicki

Annika said...

Ja, varför inte? Tycker det är jättefint vid din spegel. Fram för fler fejkblommor om det görs så fint som det görs hos dig!
Kram!

Angelica said...

Jag däremot äääälskar riktiga blommor och växter men plastblommor stör mig inte alls! Ibland faktiskt undrar jag om jag inte borde handla plastblommor istället - jag får fara rundor som en galning på sommaren och vattna varje dag :D Kanske är det dags för lite fuskisar i blommlådorna på övervåningen till våren!

Såg att du hade fina vita ljusstakar! Jag har precis likadana, men de är beigebruna, och dina är mycket finare!!! Så nu ska jag plocka fram målarburken :D

Kraaaaaaaaaaaaaam från Mallorca!

Snäckskalsdalen. said...

Jag tror inte du behöver leka blomsteraffär, jag tror du skulle kunna öppna en på en gång, det ser så jättefint ut!
Kram

Mia said...

Kanonfint!
tycker det är suveränt med oäkta blommor. Och det är sån stor skillnad på dem förr och nu, idag ser man knappt när dom är oäckta.
Tummen upp hihi
Kram Mia

StrandviksVillan said...

Såååååå vackert!!!
Näe, inte tacky alls, utan bara tacksamt. Jag har också en del redan och fler verkar det bli vartefter. Numera är konstblommorna så välgjorda så man knappt ser skillnad heller. Men - jag tycker ju man bör använda konstblommorna enligt årstid ;)

Verkligen härligt ljus i bilden! Å fin bakgrund där också :)

Ha en skön kväll! kram!

Lyckoslanten said...

Smart drag och vackert dessutom! Här finns en del konstgjorda. Och på tal om det har de levande inte fått vatten på alltför länge! ♥

Bella said...

Så fint!! Jag har inget emot fina oäkta blommor, är ju hur praktiskt som helst :)

Kramar Bella

Liljas Corner said...

Idag finns det ju så fina konstblommor. Och eftersom det ändå är rätt sällan man unnar sig riktiga, fräscha, doftande blommor så kan man ju njuta lite av oäkta medan.