Tuesday, 31 January 2012

På första parkett


När jag i fredags fick ögonen på denna tavla, visste jag direkt att jag måste ha den, för den beskriver mig till punkt och pricka. Det är nämligen så att jag precis fått hem ett par biljetter till en konsert som gubben och jag ska gå på i sommar. Jag tvekade länge (innan biljetterna släpptes) om jag överhuvudtaget ska gå och se idolen igen, eller om jag ska strunta i det hela. Hittills har jag sett honom varje gång han varit i Finland, och jag har alltid haft turen att armbåga mig fram till scen, och nu är jag av någon anledning rädd för att jag inte ska lyckas med det konststycket fler gånger, och jag är inte säker på att konsertupplevelsen är lika mäktig om jag inte ser den från första parkett. Vår guddotter och hennes syster, som också är stora fans, blev förskräckta över att jag ens övervägde att skippa konserten, så då var det bara att ställa sig i kö när biljetterna släpptes, och se till att man kom över ett par som ger oss inträde till sommarens evenemang. Så här lättledd är jag.9 comments:

Annika said...

Men vad KUL!!
Jätteroligt!
Jag har sett honm två gånger och det är ju a HELL of a show!
Här såldes Brucans konsert ut på 60 sekunder, hörde jag på nyheterna igår. HUR sjukt är inte det?
Poppis kille, om man säger...
Kram!!

RockMom said...

Tänk förra gången han va i landet, då sålde jag och maken våra biljetter i sista stund..låtsades att vi ändå VA där men hade en underbar helg på tumis och förlovade oss :)

Fin tavla!

Linda said...

Härligt! Vi har också övervägt den konserten. Har sett Bon Jovi två gånger, en gång från första parkett, och andra gången stod vi längst bak vid ölserveringen under hela konserten. Vill våga påstå att det var en lika stor upplevelse att se hela showen med lite distans! Dessutom kunde vi ju njuta av förfriskande drycker, i ösregnet, men glaset blev ju aldrig tomt! ;)

Moster och jag said...

Blir säkert en bra konsert.
Klart du skall armbåga dig fram till scen denna gång också:) Jag hejar på dig!!!

Kram Maj-Gun!

StrandviksVillan said...

Håller med M-G: klart du tar dig fram till första parkett även denna gång! Annars kommer ju Bruce att undra vart du blivit av...? Hihi!

Grattis till biljetterna!
kram!

lyckobo said...

Wow! Den konserten får du ju bara inte missa, och nu har du ju biljetterna!!!
Snyggt och ljust blev det i ert vardagsrum, tänk vad lite vitt kan få till stånd,magic!
Ha det gott!

trollmor said...

Så kul att ha detta framför er. Är en artist bra spelar det ingen roll ifall man går tjugo gånger.
Kramis

Fru Sederblad said...

Den konserten får man bara inte missa! Jag och maken såg honom för ett antal år sedan i Köpenhamn och då passade minsann maken på att fria (vi var inte gifta på den tiden). Så det är förmodligen tack vare Bruce som jag är lyckligt gift ;-). Tack för det, Bruce.

Taina said...

KUL! Var ju och såg och lyssnade på honom i Hartford för några år sedan. Även om han inte tillhör mina favoriter så är det ändå häftigt att gå på konserter med stora stjärnor.

Enjoy!


Kramar!