Friday, 18 October 2013

Från vardagsrummetDet har varit roligt med all feedback om vårt hem efter reportaget i Älskade hem. Varmt tack till er alla som tyckt till! Som jag sade i intervjun, är det en hel del saker som byts ut efter säsong här hemma. Det mesta av allt rosa är undangömt så här års, och i år har jag ju tagit in en ny höstfärg som inte funnits hos oss på många år. Den färgen matchar brasan i vår kakelugn, hehe. Sedan ett par år tillbaka eldar vi alltid i kakelugnen på morgonen, och får sedan njuta av värmen från den resten av dagen i stället för att elda på kvällen och sedan ligga och svettas hela natten.
De gamla släktklenoderna (förutom mammas och morfars gamla kameror) är nu på vilohem och tar igen sig efter all uppmärksamhet de senaste åren, och i stället har jag i höst plockat in in lite andra saker i vitrinskåpet.

Usch, i går föll den första snön, men lyckligtvis lovas det varmare temperaturer framöver, så vintern är nog inte här riktigt än. Tack och lov. Jag är ju ingen vintermänniska direkt. Långt därifrån, as a matter of fact.

6 comments:

Anonymous said...

Den första snön är lite speciell, men inte vill jag ha vinter riktigt ännu. Mera snö får det gärna komma där i början av december kanske. :)

Så Vitt Jag Vet said...

Ni har det så trivsamt hos er!
Kraam
Sanne

alegni said...

christina, NEJ, vintern får gärna låta vänta på sig!

Sanne, tack snälla! Kram

Unknown said...

Oj så mycket fint på din härliga blogg! Har ju setts på instagram men aldrig förr ha jag hittat hit.

Ha en härlig dag!
/Nina

alegni said...

Tack Nina, hoppas din torsdag har varit fin trots att den började med lite regn och mörka moln!

StrandviksVillan said...

Såååå snyggt i skåpet!!!
Kul att se att ljusstaken där till vänster hänger med fortfarande ;)