Saturday, 12 October 2013

Jubileumsdag








Plötsligt slog det mig att det i dag är exakt 18 år sedan vi flyttade in i vårt hem, och eftersom jag anser att allt som kan firas ska firas, blev det att sätta fart på hjärncellerna och hitta på något sätt att uppmärksamma årsdagen. Om inte på annat sätt, så åtminstone medelst något gott att stoppa i munnen.

Vilken tur då att vi råkade ha en bit Highlandkött på upptining. Jag tog fram min mandolin (inte en sådan man spelar på) och skivade upp hela köttbiten i tunna skivor. En del placerade jag på en tallrik och toppade med andra godsaker, resten åkte tillbaka in i kylen där de får stanna tills de åker in i någon annan anrättning senare i dag.

7 comments:

Anonymous said...

Såg väldigt gott ut. :)

Ninette said...

Grattis till bemärkelsedagen! och vilken fantastisk matfotograf du är!

Kamomilla said...

Grattis! Alltid hittar man någon orsak att fira!

StrandviksVillan said...

GRATTIS!
Jag glömde nog minsann vår 7-årsdag i huset... :P

Men hallåååå?? Varför har jag inte tänkt på att skiva köttet på det sättet?? suck...

Ha en fabulous sunday!

alegni said...

finachristina, tack, det var faktiskt jättegott!

Ninette, tack snälla för den fina komplimangen!

Kamomilla, tack, och int sant!

AC, thanks!
Tur att vi kan dela med oss av våra fina husmorstips. :D

Sara said...

Det ser jättegott ut!

alegni said...

Tack, Sara, det var det också. Rått kött är mums.