Wednesday, 14 May 2014

Orka vänta!

Jag börjar bli så himla less på denna svala vår. Det kliar ju så förfärligt i fingrarna att få börja bära hem sommarblommor från plantgården! I år har jag tänkt köra på ungefär samma linje som förra sommaren. Förmodligen kommer jag att bli besviken, för make till förra årets frodighet tror jag inte vi kommer att se med den här sega starten. Väderprofeterna pratar om varmare temperaturer till helgen, och jag hoppas innerligt att de vet vad de talar om!

Blomman här ovanför har hittills överlevt de halvkalla nätterna i vårt uterum. Planen är att den ska få flytta ut så småningom. Som jag älskar färgen!4 comments:

Annika said...

Tyvärr hade ni ju så usel, mild vinter. OCH jag tycker att sådana vintrar ofta följs av trista somrar med svalt väder, regn och rusk. HOPPAS jag har fel, verkligen!! Är ju själv inspetsad på en varm sommar i det Österbottniska kustlandskapet. SÅ vi får hoppas, och TRO, att vädergudarna ska vara nådiga.
Vi hade en riktigt tuff vinter, så jag tror det blir en ashet sommar här. Inget att vara avis på, och jag styr med glädje kosan mot norr om sådär en 6 veckor!!
Kramar!!

Christina said...

Du är inte ensam om att vänta på värmen. Jag har inte alls haft någon lust att se åt varken grönsaksland eller planera blomkrukan jag brukar ha på trappan. Kanske inspirationen återvänder med vädret till helgen.

Lyckoslanten said...

Ja nu vill jag ha en varmare helg! Du anar inte vad jag frös idag. rena rama Sibirien kändes det som när man inte riktigt är inställd.
Tycker ju nog att ni hade en otrolig grönska förra sommaren och vilken tur att det är dokumenterat! ♥

alegni said...

Annika,
jag hoppas att vädret inte hänger upp sig på sådana där gamla tecken den här sommaren! Men det blir som det blir. Huvudsaken att det inte är snö!! Välkommen hitåt! Vore roligt om vi hann ses i sommar! Kram

Christina,
nä, jag antar att jag inte är den enda. Vi får hoppas på värme och inspiration till helgen, för oss båda!

Lyckoslanten,
ja, i går var det minsann isande vindar. Hua!
Själv tycker jag att jag dokumenterat förra sommaren alldeles för dåligt. Hur som helst ska jag försöka bättra mig i år! Kram