Wednesday, 9 January 2008

Fyllda paprikor


Idag var det lite sjuttiotalsstuk övre middagen. Fyllda paprikor var ju något extra då i barn-/ungdomen. Det är de visserligen ännu idag, för dem äter man väl inte så ofta längre.
Tre av paprikorna var fyllda med köttfärs, bulgur, tomat, lök, paprika och kryddor och den sista med köttfärsen utbytt mot tonfisk. Gick åtminstone hem hos husets herrar, men min tonfiskvariant var nog inte lika god.

5 comments:

Kamomilla said...

Nu blev jag hungrig! Måste fixa middagen klar, gubben kommer strax hem. fast nu vill jag ju ha fyllda paprikor istället för pyttipannan jag ska fixa...

Ika said...

Mums! Ser jättesmaskigt ut! OCH nyttigt! Har syndat med hamburgare och pommes i dag på Mac Donalds i huvudstaden :O) Gott för stunden men sen kommer samvetet...

Lenas pysselgrop said...

Mums!
Matköket hos ett ställe jag jobbade på tidigare brukade servera helt underbart goda fyllda paprikor, kommer ännu ihåg hur ljuvligt det smakade. Borde fixa det här i helgen, tack för tipset!

Anonymous said...

Det var minst lika gott som på 70-talet!

Anonymous said...

Det såg härligt nyttigt gott ut.
Själv åt jag en sen lunch med sallad. Middagen hoppade jag över och sov istället.Tror det var nyttigare,ska göra en omelett i kväll istället.
Kram ewa