Monday, 21 January 2008

Klockbekymmer


I morse vaknade jag kvart i åtta och då borde maken redan ha varit på jobb, men han sussade och sov så sött bredvid mig. I natt var jag uppe på toa vid tretiden och kände redan då på mig att väckarklockan inte skulle ringa idag, men eftersom maken påstår att han har en inre klocka så gjorde jag inte något åt saken. Nå, nu är det bevisat att det inte hjälper med en massa klockor i huset om man inte använder dem på rätt sätt ;)
På tal om klockor så har vi ett par gamla fickklockor, och nu undrar jag om jag ska putsa upp dem (och alla övriga gamla silverprylar) eller om jag ska låta dem se så där obehagligt skitiga ut som de gör? En säger ett, en annan något helt annat och jag står där med fingret i mun och vet inte vad jag ska tro.

8 comments:

Minna said...

jag tycker de ser ännu mer antika och dyrbara ut när de inte är putsade :)

Lenas pysselgrop said...

Va fina de är! Jag skulle låta dem vara så där!

Ewa said...

Hej vännen!
Mitt projekt blev inte som jag tänkt mig riktigt. Fick tydligen inte tag i rätt "material", och måste leta vidare. Trist!
Du. Jag tycker du ska låta de gammla silversakerna ha kvar sin patina. Det är mycket finare, och de ska ju synas att de är just gammla och "skitiga".

Apporopå väckarklocka. Min ringde inte heller i morsen, och jag som senast igår sa att jag ALDRIG försover mig... Missade en röntgentid nu bara för det. Jäkla mobiltelefon. Den lever sitt eget liv.

Kram
/Ewa

Kamomilla said...

Inte putsa, fina som de är... Uderbara!!! *avis*

trollmor said...

Så fina klockor. Låt dem vara som de är. De är så fina.
Tack för din kommentar,du har nog lite rätt att de e och har varit lite mycke ett tag.Tog faktiskt "timeout" i dag.Ringde till jobbet och sa att jag var sjuk, tänkte att inget är viktigare än att det kan vänta till i morgon och vet du jag har sovit nästan hela dagen idag.
Jag tror jag behövde det.
Kram ewa

Hans said...

...zzz...!
:)

Hans said...

Förresten fungerar den inbyggda klockan bara om den ställs in på väckning.
Det var den inte igår eftersom jag litade på väckarklockan.

Ika said...

Jag skulle också vela hit och dit precis som du för jag är inte heller expert på sådana gamla föremål. Men du har fått ett antal vägvisande kommentarer här så jag gissar att de förblir oputsade :O)
Jag håller på med att packa nu och har hittat en del gamla och endel nyare silverföremål som legat i gömmorna. Undrar hur JAG ska göra med dem för de ska tas fram nu.
Ha en fin dag!