Friday, 25 January 2008

Snabbt, enkelt och gott


Här kommer ett tips på en snabb, enkel och god maträtt: Tillred ett paket nudlar enligt anvisningarna på förpackningen. Jag brukar använda glasnudlar. Fräs 400 gram köttfärs, broccoli (valfri mängd) och ca fem pressade vitlöksklyftor i en wok. Salta och peppra. Häll i nudlarna när de är klara, krydda hela härligheten med sojasås och rör om. Klart!
Numera steker jag köttet skilt för sig, eftersom jag inte längre äter av den sorten.

6 comments:

Kamomilla said...

Låter värt att pröva! *lägger receptet bakom örat*

Minna said...

mums smarrigt =). ja kött äter jag inte heller, har ej ätit på 7 år.bara fisk. idag straffades jag dock för min glupskhet. var på willys o de hade provsmakning. mums tänkte jag och dök på utan att titta närmare. ahaa vad e då detta frågar jag under första tuggan. jooo det är fullkornsbröd med keso o kalkon i mitten. *gulp* KALKON , hur ska jag lösa detta smidigt tänkte jag. tog en servett och gick i ett hörn o spottade ut. då kände jag smaken... Typiskt men sånt händer när man dyker på allt ätbart som finns ahhahah . kram på er

Ann-Catrin / finthemma said...

hmm att jag aldrig lär mig...att vara lite småhungrig och hälsa på hos dig... det där ser ju ursmarrigt ut.. och det söta porslinet..ohh så vackert!!
kram A-C

Hans said...

yum!

trollmor said...

Såg gott ut,måste här göra en bekännelse jag har aldrig ätit nudlar tror jag.Tycker det ser ut som ,ja vet inte om jag vill säga det men du kan nog räkna ut vad jag menar.Tänk att mitt mobila internet funkar här i obygden.
kram ewa

Ika said...

Tack för tipset! Receptgalen som jag är så sparar jag det såklart :)