Wednesday, 4 February 2009

Mårar å på

Vi mårar å på här på mitt kontor, både Bruce (Working On A Dream), kaninen och jag. Kaninen gör inte så mycket annan nytta än att den får mig att dra på munnen allt emellanåt. Jag vänder och vrider på ord och fyller i blanketter så att både mina kunder och skattemyndigheterna (se kuvert under cd:n) ska bli nöjda. Mellan varven kopplar jag av med nyaste cd:n och drömmer mig några månader framåt när jag ska få höra låtarna live!

Igår blev min svarta sjal klar. Våldsamt stor blev den, jag vet inte om jag ska ha den på axlarna eller vira den runt halsen, men det kanske löser sig så småningom när behovet av något värmande upptill uppstår.

Igår möblerade jag om i mitt nya vitrinskåp och nu ser det mycket snyggare ut när det inte är en hel massa småprylar, utan kärl med mer enhetliga färger i det. Efter flitig vädring luktar skåpet inte ens illa längre.


Märkligt att det ska vara svårt att hitta fina blomkrukor i den här ändan av landet. Jag har sökt och sökt i ett par veckor redan, ända tills igår när jag gjorde stan med Skogsbris-havsdoft och hon visade den här rätt väl undangömd under ett bord på Indiska. Äntligen en som jag kunde godkänna och faktiskt gillar. Om ni bara förstod vilka förväntningar jag har på Plantagen som i vår öppnar en filial här i stan!

15 comments:

Anonymous said...

Jag gillar verkligen de kaninerna, var får man tag på dem?

Många kramar!

Sabina said...

Vilken härlig skylt! :) Sån sku jag också vilja ha! Du hade så många fina inslag i ETT enda inlägg, fint skåp, fin sjal, fin kruka... Ja, det ska bli intressant när Plantagen öppnas. Borde det inte vara snart... senast jag var i Vasa och körde där förbi såg det så färdigt ut?

Livet på Sjögård said...

Kaninen är så fin :)

Vi ska också få plantagen hit till oss innom en snar framtid. Ska bli kul o följa med konkuransen mellan de som redan finns och nykomlingen...

Galleri MochB said...

Vad härligt att få måra på...:O) Har också svårt att hitta de rätta blomkrukorna, och just nu skulle jag vilja ha sådana där passligt shabbiga lerkrukor till mina pelargoner som jag håller på att väcka upp... med blåmönstrade gamla kaffefat under... Jag ser framför mej hur fint det borde bli...:O) Men din kruka var också fin! Och sjalen också! Ha en bra dag!

Huset på landet said...

Vilken fin kruka! Ja du har rätt, såna är svåra att hitta. Jag har besökt Plantagen några gånger i Åbo, men på nåt sätt är deras utbud av krukor så megastort så man orkar inte plöja genom det...
Men butiken i Vasa blir nog lite mindre...
Jättefin sjal du gjort!

Anonymous said...

Ja absolut! :-) De är helt underbart fina!

Lilith said...

Söt kanin, och skylten gillar jag! Så är det ju, man mårar på... ;)
Du får säkert användning för sjalen när kylan biter, och den hittar nog sin plats då också!
Så det nya skåpet luktade illa inuti? Vårt vitrinskåp i vardagsrummet, som vi köpte för ett år sen, luktade så härligt nytt och fräscht och gott av trä. Man drog in doften och njöööt varje gång man öppnade dörrarna! Fortfarande finns lite av lukten kvar, och det får den gärna vara också! Men vissa möbler luktar inte alls bra när de är nya, det är sant.
Vad fin murgrönan blev i den nya krukan! Jag har inte planterat något i min än, ska ha någon av sovrumsväxterna i den sen när det blir aktuellt med omplantering. Tänk vad man kan hitta undangömt under ett bord! :)
Väntar också ivrigt på att Plantagen ska öppna... Hoppas bara att de har mänskligare prisnivå än Blomgården hade, man höll ju på att storkna när man jämförde med priserna man var van med norrifrån! :O

StrandviksVillan said...

Snygg kruka! På Indiska hittar man nästan alltid nåt som följer med hem tycker jag... Fast jag är dit ganska sällan.

Som svar på frågan om layout: Jag har som jag skrev i ett inlägg mixtrat och ändrat själv i html-koden, så det är ingen färdig mall...

Kamomilla said...

Vad betyder det där mårandet???
*fattar noll här nere*
Sjalen blev fin!

Kamomilla said...

...ja och blomkrukan är ursöt!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons said...

Vad mycket du har fått gjort det sista dagarna. Tittar in för att önska dig en skön helg.
Kram Lotta

A home far away said...

Oj så många fina saker du visar, ditt hem är bara för fint!!

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

Anonymous said...

Jaha, det måste jag kika vidare på.
Blir det Melodifestivalen idag då kanske?

Tess på Tilda och Mamma said...

Åh så fin din sjal blir den är fin bara som prydnad att hänga den över en stol eller hänga upp den.Roligt att du kikade in till mig.Ha en fortsatt mysig helg. Kramis Tess

Anonymous said...

Men det är ju så himlans typiskt! Det skulle inte förvåna mig ifall dem röstade också fel vinnare fram. För jag tyckte det blev lite lustigt.

:)