Friday, 27 February 2009

Sportlovsnytt, del 2

Jag är ju väldigt ekonomisk av mig (i vissa fall) och i stället för att ha igång min jobbdator i arbetsrummet från tidig morgon till sena kvällen, tänkte jag att jag skulle spara ström med att endast ha igång en sådan här liten surfbräda för mitt nöjessurfande. Med dagens elpriser sparar jag snabbt in inköpspriset, eller hur? Ingen fråga om saken, den var ett absolut nödvändigt inköp! Varför rosa? För att jag ska få ha den i fred, förstås! Och för att jag börjat bejaka flickan i mig själv, jag som alltid varit en blå pojkflicka!

Min väninna Milla var så vänlig och hämtade hem en Barometer åt mig från Ikea i veckan. Nu kan jag äntligen sitta i soffan och läsa eller handarbeta (när jag inte surfar). Hittills har jag mest handarbetat eller läst i blindo på soffan, för den gamla lampan var inte mycket annat än en prydnad.

11 comments:

Livet på Sjögård said...

Å tusan den var snygg!
Datorn alltså...
Nu bara måst jag hitta ett jobb snabbt så jag oxo har en chans att blogga lika fint (vaddå materialist??) ;)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons said...

Den är så fin den där lampan.
Kram Lotta

Kamomilla said...

*vill åsså ha*...

Lilja's Corner said...

Vicken fräsch dator alltså!

Ha en skön helg!

trollmor said...

Tjusig lap !Klart att du ska bejaka flickan i dig.Låter som du har haft en trevligt sportlov.
Här börjar dom sportlovet till veckan och jag jobbar varendaste dag men jag har ju inte längre några sportlovsbarn.
kram ewa

Lotta said...

Funderar på om inte jag också "MÅSTE" ha en bärbar dator... *visslar oskyldigt* med mobilt bredband så jag kan åka iväg på semester och surfa o blogga HUR MYCKET jag vill o NÄR jag vill! Lampan var snygg med, gror i mitt huvud nu har jag ska inreda mitt kontor/mitt egna rum, lampan är med som inspiration! VILL HA EGET RUM!!! (borde man inte få ha det när man är 33???!);)
Ha det gott!
KRAM

Sabina said...

Fiffigt att köpa rosa dator för att få ha den ifred :) Jag undrar vilken färg jag borde köpa...alla färger går hem hos mina tjejer!
Ikea lampan är sååå fin. Jag måste nog åka en tur till Ikea snart, det vill bara bli handlat för mycket när man väl är där.
Kolla min blogg!
Kram Sabina

Stjärnor & Champagne said...

Den lampan är sååå fin./ Anne

Galleri MochB said...

Låter som ett perfekt inköp...:O)

Minna said...

galet söt laptop =)

Minna said...

galet söt laptop =)