Sunday, 27 February 2011

Paus


Hej, go' vänner! Jag ber om ursäkt för att jag varit så osynlig både här på min egen och på era bloggar den senaste tiden. Plötsligt rann all blogglust ur mig, men jag försöker att inte ta någon stress över detta och hoppas att jag samlar på mig en massa lust samtidigt som jag tar en liten paus. Tänkte ändå slänga in ett kollage på bilder jag tagit i veckan, för att visa att jag inte lagt av med klickandet. Förhoppningsvis ses vi snart igen. Ha det riktigt gott tills dess!

22 comments:

Syssi said...

Pauser behöver vi alla, och jag tror att den ger mera inspiration och glädje när de tar slut:) Kalorivänliga bakelser du har! Ha det bra, kram

Nette Cecilia said...

Skönt med paus ibland,kram Nette

Vekarus said...

Nauti paussistasi! Et ole yksin väsymyksen kanssa...

Så Vitt Jag Vet said...

Lite bloggpaus skadar väl ingen.... Men vad har herr blogger krånglat när han inte visar bilder till inläggen på bloggsidorna.. Börja fundera om det beror på vilket märke datorn är.. När det visar en dels och andras int... Jag har en med äppel på och det har min bloggkompis och våra syns int..
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Bella said...

Började nästan blir lite orolig när det var så tyst här på bloggen, men nu vet jag att allt är okej med och tycker du gör helt rätt i att ta en paus, bloggandet ska vara något som är roligt och inget man ska göra under tvång!

Ta hand om dig och så hoppas jag att blogglusten hittar tillbaka snart, kommer sakna dina alltid lika trevliga och inspirerande inlägg!

Kramar Bella

Heidi - Suklaamarenki said...

Ihana kollaasi! Oikein voimaannuttavaa paussia ja "nähdään" taas :)Aurinkoisia päiviä sinulle ♥

Louise said...

Härligt fotokollage! Ta en paus du goa Alegni, själv snurrar tankarna litet i samma banor....inspisen inte hög.... ;) Vi får njuta av solen istället!

Kamomilla said...

Ett jättefint collage har du fixat! Bra att ta paus när man inte känner för det- det blir ju inte bra om man klämmer ut nåt med våld heller.
Blogglusten går nog i vågor så säkert kommer den tillbaka.

Signe 1 said...

kom snaaart tillbax vännen!! men vi ses ju på fejjan;-)

kramis s

Skimrande kristaller said...

Bra att ta paus emellanåt! Jag är själv lite så nu, jag skriver när jag har orken och lusten och det får lov att få vara så nu ett tag framöver. Vitsen är ju att det ska vara kul o inget tvång med bloggandet. Hoppas att allt är bra med dig annars! Ha det gott o sköt om dig! Kram Lenita

lyckobo said...

En paus brukar göra gott för kreativiteten, men hoppas du inte blir borta riktigt länge!!! Ses snart!

All The Things I Love said...

Pauser behövs, känns lite samma för mig just nu. Och man skall inte tvinga fram blogginlägg, lusten kommer kanske tillbaka närmare våren ;)

susanne said...

ja, jag har int ens varit med länge, men känner igen det där!
hoppas det inte varar så länge, gillar din blogg massor!
kram
susanne

Vardagslyx said...

Ja, det hoppas jag att vi gör! men det är ju faktiskt jätteviktigt att ta en paus när man känner att man behöver det.

Ha det bra!

kram Pernilla

Karin Rush said...

You take such beautiful pictures. What are the brown and green items in the top left photo?

StrandviksVillan said...

Så sköna bilder!
Den där vita klockan blev jag förtjust i.

Samma för mig, ingen blogglust varken för egen eller andras... :( Känns faktiskt lite märkligt, men under tiden gör man ju så mycket annat kul istället ;)

Ha en skön paus och ladda för ny inspiration!
kramkam vännen!

Lena said...

Så är det, ibland står inspirationen absolut på noll. Låt den vara så, den kommer nog igen! Njut av vårsolen som tittar fram!

Lilith said...

Ibland blir det bara så, att man inte har någon lust att blogga. Då är det bara att vänta tills lusten kommer tillbaka, och lite paus måste man ju få ha mellan varven också!
Ser att du också beställt likadana virkade bakverk som jag, och den stämplade skylten misstänker jag har sitt ursprung från samma ställe den också! ;)
Fina bilder på fina saker! Vi hörs! :)

Annika said...

Allt väl till dig!
Ibland behövs små pauser. Bara skönt för bloggskribenten.
Välkommen tillbaka sen!!
KRAM!!

Lyckoslanten said...

tycker det känns som om jag har haft paus också. Hade just ingen tid att vandra runt i förra veckan och nu borde man befinna sig i skidspåret! Njut nu av allehanda! ♥

LenaEva said...

Hoppas din lust kommer tillbaka! Ta hand om dig! KRAAAAM

En vacker vardag said...

Ibland gör det gott med en liten paus. Just nu tycker jag att livet känns så hektiskt att bloggen blir litet lidande ibland.

Fint kollage du har gjort och planschen gillar jag :-)

Ha det gott! Kram