Sunday, 4 March 2012

Hjärtan på burk


Ibland måste man köpa godis bara för att det matchar inredningen i övrigt, eller hur? Återstår att de hur länge godiset står sig där i glasbehållaren. Jag borde kanske lägga ett lås på burken, inte för att jag är rädd för att gubben äger upp godiset, jag är mer rädd för mitt eget sötsug trots att detta skumgodis inte har någon smak överhuvudtaget. Efter några varma dagar vaknar man till ett -15-gradigt Österbotten. Inget gummistövelväder precis, fast jag just skaffat mig ett par fina nya sådana... Ha en skön söndag, folks!

7 comments:

En vacker vardag said...

Gillar både burken, innehållet och den strålande vackra morgonen! Vår termometer gick sönder igår - jag hade inte tippat att det var SÅ kallt ute. Njut av dagen! Kram

Lilja's Corner said...

Absolut måste man ha snyggt godis ibland! Men här är vi två gottegrisar, så godis, vare sig det är fint eller ej, blir aldrig långvarigt.

Hoppas du får nytta av stövlarna snart!

Ps: Jag har faktiskt tänkt läsa lite trädgårdsplanering och ha det som sivubisness. Vi får se hur det går :)

Livet på Vestergård said...

Snyggt godis har jag fallit för både en och två gånger :)Rekvisita behövs ibland när man fotar, då är det ju bra om man sen får äta upp det också. Just den där sorten blev väldigt långvarig hos oss ( och det är ovanligt!)Ja de stod så länge att jag började bjuda till hunden som annars inte får godis.
Ha en fin dag! Kram Kicki

Gugis Pärlor said...

Skira färger där! Det händer faktiskt här också att jag köper hem godis som matchar i skålarna men hur långlivat det sist och slutligen blir är en helt annan story ;O)

Kram Gugi

Moster och jag said...

Snygg burk med mumsigt innehåll!!

Det var väldigt kallt på morgonkvisten men sen har vi haft en underbar dag. Nästan så man börjar känna vår i luften...
Kram Maj-Gun!

mammaxtre said...

Inom sinom tid blir det gummistövelsväder :-)

Att ha godis som en del i inredningen skulle inte fungera här hemma hos mig. Jag är hopplös!

Juanita said...

Gillar dina fluffiga karameller som matchar det övriga! O vilka underbara plåtaskar du har! Tilda?