Thursday, 15 March 2012

Ugnsvante


Vanliga ugnsvantar i all ära, men det här är nog den allra bästa sorten. Du behöver bara hålla reda på en vante, du kan hänga den t.ex. över ugnshandtaget, den skyddar inte enbart händerna, utan underarmarna också. Bara fördelar, som du märker. Jag köpte min första på Ikea för många år sedan och sedan dess har moster sytt ett par till mig. Den här fina blommiga kommer från Cath Kidston - inköpt i London för snart två år sedan - och den har jag varit litet rädd om, men nu när jag vet att jag snart har möjlighet att köpa en till, ska jag ta den i bruk. Jag har också en kritstrecksrandig en i svart och vitt som jag också köpte i London den där våren då vi fastnade där p.g.a. vulkanaskan (HÄR, HÄR, HÄR och HÄR kan du läsa om den resan). Den ska jag nu lägga åt sidan tills vi går mot mörkare tider igen.


Det har inte varit lätt att hitta sådana här ugnsvantar, åtminstone inte i här i vår kalla nord, men nu har Leila några modeller i sin webbaffär. Skynda, skynda att skicka in en beställning!

11 comments:

StrandviksVillan said...

Så läckra karamelliga detaljer med vårfeeling du har i köket!
En sån vante har jag aldrig provat, jag har vanliga vantar. Pannlappar däremot använder jag aldrig! Jag är för rädd för att bränna mig ;)

En vacker vardag said...

Vilket underbart tyg och vilka fräscha pasteller du har i köket nu!

För många år sedan när vi ännu deltog i Kvinnornas julmässa, så hade vi sytt upp dessa ugnsvantar. Ingen fattade vad det var för vits med dem då, så det är glädjande att läsa att åtminstone en annan fattar vitsen med dem :-)

Hope to see you soon... Kramar

blommor och kvistar said...

vilka fiffiga grytvantar! tror jag ska sy mig ett par sådana =)

kram
susanne

Snäckskalsdalen. said...

Sådana grytvantar hade jag aldrig sett förut - dom var ju smarta. Oh jag ser dig redan shoppa runt i London...kram

Anna-Lena said...

Jag har aldrig sett sådana förut och jag skulle säkert inte ha fattat poängen med dem och jag inte sett dem in action på din bild här ovanför. Verkar ju hur smarta som helst - och snygga! :-)

Livet på Sjögård said...

Så vårigt, ljust och fint det ser ut i ditt kök...
Har aldrig provat sådana där ugnsvantar, har svårt för att känna mig "bunden" jamenar, de går ju bara att hålla ut i ett visst avstånd från varann. Men nåt man inte provat ska man ju inte dissa ;) Och de där ser ju urläckra ut så jag ska våga mej på att prova ettpar när jag har chans... :)

Annika said...

HIMLA SMART!!
Jag har inte heller sett ngn sådan förr. Men det är ju SÅ vettigt.
Din är verkligen sååå söt!
Kram!!

Louise said...

Också Lexington har dem i sitt sortiment, fina! och din blommiga är extra fräsch så här i mars ;)

Lilja's Corner said...

Så vårigt och sött! Jag fick en sån ungsvante ganska nyligen, i ganska höstiga färger, men har faktiskt inte använt den än. Men med alla fördelar som du beskriver så ska den nog testas snarast!

Livet på Vestergård said...

Inte jag heller har provat på den typen av ugnsvantar, men det är ju verkligen smart. Man kanske borde sy ett par. Dina är verkligen vårfräscha och vackra !
Kram Kicki

www.3wae.com said...

免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
a片免費看
a片下載
a片寫真
免費試看短片a片
a片
免費a片下載
校園美女a片影音視訊網
a片免費看