Wednesday, 14 March 2012

Litersmått med Leilastuk


Under ett besök på Säde för några veckor sedan fastnade denna kanna i min hand. I samma ögonblick som jag såg den, visste jag att jag skulle ha den. Den påminde mig om något jag sett och fallit för i Leilas bakprogram, och visst sjutton har hon nu liknande i sin nyöppnade webbaffär. I går kokade jag för första gången litet vatten i den, och än så länge är emaljen oskadad. På Säde kunde de inte säga om kannan tål att stå på spisen, men eftersom det var just för det ändamålet jag skulle ha den, så det får bära eller brista, jag kommer att använda den till just detta så länge den överlever. So far so good!

7 comments:

Jenny said...

Supefin!! Vill oxå ha;)

Kraam Jenny

Annika said...

Den var riktigt fin.
Fascinerande att följa via bloggarna hur omskriven Leilas webbshop är.
:-)
BRA reklam för henne.
Kramar!!

Snäckskalsdalen. said...

Kannan är fin, men jag blir ännu mera avis på att du har gasspis! KRamar

Anna-Lena said...

Jag har sökt en sån där i flera år, som har ordentliga måttangivelser på insidan. De som jag har hittat har inte haft tillräckligt många streck inuti, men den här ser jättebra och snygg ut! Blir väl att ta sig ut till Säde snart då :-)

Lilja's Corner said...

Snygg! Jag skulle behöva ett sånt mått. Går antagligen inte att värma på induktionsspisen, men å andra sidan hade jag aldrig kommit på tanken om du inte hade skrivit om det :)

mammaxtre said...

Vad fint med gasspis tänker jag :-)

StrandviksVillan said...

Snyggelisnygging!
Visst är den väldigt lik Leilas!

Kramkram från en pirrig
A-C