Wednesday 30 January 2008

Ur frysen


Ibland får jag ett ryck och då försöker jag använda det som jag frusit in under sommaren och hösten. Som idag, då jag bestämde mig för att koka kräm på rödvinbärssaft och hallon. Den ser i alla fall läcker ut. Godast skulle den ju smaka med vispgrädde till, men vad tror du linjerna säger om det...?

8 comments:

Ewa said...

Å va gott med kräm. Jag föredrar lite grädd/mjölk till...

Det var ju en bra förklaring till grått hår. Ska säga det åt min gubbe. Han kommer må gott av den förklaringen.

Jag använde en brödkrydda jag hade hemma. Det är en påse från Knorr som heter Brödkryddor, malda. Det är anis och fänkål i den.
Jag hade bara A-fil hemma, och den är lite tjockare än filmjölk. Hade nog kunnat haft i liiite till av den tror jag.

Lycka till!

Kram
/Ewa

Maria said...

Linjerna säger nog INGET grädde, tyvärr....MEN kanske lite *blink*

Underbara dalahästar!!

Ewa said...

Det går säkert bra det med. Se bara till så smeten inte blir för torr.

Tänkte på att typ russin säkert kan vara gott att blanda i, eller solrosfrön. Man kan ju mixtra sig fram lite efter tycke och smak.

Blir iaf en söt och god smak av sirapen. Sen med lite salt smörgåsmargarin och ost på, då det fortfarande var ljummet, var en god kombination.

Lenas pysselgrop said...

Lite grädden får man nog ta, om man vill ha det. Det har jag bestämt!

alegni said...

uj, russin i bröd är äckligt, men solrosfrön skulle vara gott :)

det blev ingen grädde på krämen, utan fettfri mjölk i stället :)

Anonymous said...

Åh det riktigt vattnas i munnen på mig.Tänk när det blir sommar igen.När den späda rabarben kommer då blir det rababerkräm..
Längtar efter tvätt som få torka ute och lukta gott.
Ha dörrar uppe och höra fågelsången.Tänk vad vi har att se fram emot.
kram

Kamomilla said...

oj voj vitsi, jag vill smaka!

Ika said...

Mmmm! Ser SÅ härligt ut! Älskar hallon! Och hallonkräm smakar ju SOMMAR.