Saturday 15 January 2011

Reafynd

Igår var det dags för årets första, och om pjäserna inte blir bättre än så här på vår lokala teater, så var det också årets sista pjäs för vår del. Före teaterbesöket hann vi både gå på rea och äta en bit mat i sällskap av våra vänner från min hemstad. Några trevliga fynd gjorde jag, bl.a. korgen på bordet här ovanför. Den har lite högre kanter än jag hade önskat, men den får duga tills vidare.


Ljuslyktan här nedanför hörde också till gårdagens fynd. Den är visst tänkt som jullykta, men det struntar väl jag i, för jag tycker den passar bra också som januarilykta. Om man vill kan man ju vända den efter årstid, och stjärnor (de övriga figurerna är gunghäst, älg och gran) funkar ju mest hela tiden. Och färgerna funkar definitivt i vårt vardagsrum.

21 comments:

Taina said...

Du hittar alltid så fina saker och lyckas komponera ihop det på ett fenomenalt sätt. Snart är det nog dags att starta en inredningstidning tycker jag. Med Ingela som chefsredaktör förstås!
Kramen!

Gugis Pärlor said...

Vackra fynd! Tack också för recepten i förra inlägget! Alegnis recept är en storfavorit hemma hos oss ska du veta ;O) Psst... svårt att tro att du inte gillar att koka!?!

Kram Gugi

Vekarus said...

Ostin samanlaisia lyhtyjä tänään, tosin ne ovat menossa lahjoiksi :-)

Ihanaa viikonloppua!

Helenas Hem said...

Jättefint! Du tar så fina bilder också. MYSIGT ser det ut att vara i ert vardagsrum, fina kuddar och superfint på bordet.
Önskar dej en härlig lördag Ingela!
KRAM

Syssi said...

En lykta behöver väl inte användas bara till jul heller. Söt är den i varje fall.

Heidi said...

Kauniita löytöjä! Onneksi lyhtyjä voi käyttää ympäri vuoden :))Kuva olkkarista näytää mukavalta ja kutsuvalta. Hyvää viikonloppua!

Så Vitt Jag Vet said...

Vad ljuvliga saker du fyndat... Gillar korgen och lyktan skarpt....
Nu måste jag nog ha bättre koll på dej, sätter din blogg i sidan på min...........:)
Kraam
Sanne

Louise said...

Gillar både korgen OCH lyktan ;)

Ullis said...

Min favorit är korgen. Var hittade du den?

Nette Cecilia said...

Fina reafynd ,det är jättebra att ha en sådan på bordet du kan göra olika arrangemang i den ,nästan som min chips skål ,det är 200 inläggsvernissage hos mig ikväll välkommen Nette

lyckobo said...

Synd att pjäsen var usel, men fina saker har du ju fyndat iallafall! Jag tycker att brickan är jättefin, den går ju att använda till mycket i och med att kanterna är lite högre! Haha, nej vattnet är alldeles klart ännu, och vanligt kranvatten! Kanske ditt vatten blev smittat med andra "bobbor" från kylskåpet...??? Här har vi en sjukling med HÖG feber, och så vild som ett djur, så jag fick ingen medicin i honom före läggdags, gulp... Hoppas du får en skönare kväll!

Kamomilla said...

Vackert! Du har en fyndnäsa :)

RockMom said...

Jasså teatern var dålig?!
Tur att man har fullt upp hemma så man inte ens med bästa vilja har TID att gå på teater

Unknown said...

hej!
jättefina reafynd!
roligt att du satt upp bilder på ditt kök! för oss nyare! jag älskar att se hur andra har det i köket, själv är jag nu inne i en mörkbrun period efter 18 år med vitt kök =)
kolhydratfritt så ofta som möjligt är melodin här åxå =)
kram
susanne

villasukka said...

Mukavaa talvisunnuntaita, täällä on ollut viikonloppuna kova pakkanen, viime yönä -23 astetta ja vieläkin , lunta pitäs kuulema lisää tulla tupaan, vaikka on jo liikakin. Hauskaa ulkoilupäivää sinulle Ingela!

Mina dagar said...

Men så kär jag blev i lyktan med stjärnarn och hästarna!! Helt underbart fin! GRATTIS säger jag!
Må så gott!
Kram Eva

Rose Garden Malevik said...

FINA FYND :)

P
A
R
T
Y
T

fortsätter......
Välkommen :)

Håkan

Bella said...

Vilka fina rea-fynd du gjort!! Känns alltid så där lite extra kul när man kan handla till reapris :)

Vilken bra och klok tanke du skrev hos mig att ju äldre man blir desto mindre krav har omgivningen på mig, har inte tänkt så, men det stämmer ju, det ska jag ta till mig och tänka på när åldersnojan sätter in!

Hoppas du får en skön söndag

Kramar Bella

millandante said...

Superfin korg!! Var hittade du den??

Kram

StrandviksVillan said...

SNYGGT som alltid hos dig!

kramkram!

Unknown said...

Vilka fina fynd du har gjort! Och vilka goda tips på mat i ditt förra inlägg!! Ha det gott. Kram Lenita