Saturday, 25 February 2012

"Hortensia"

Jag åkte till blomsteraffären för att köpa hem en hortensia, men kom hem med tre stycken våreldar i stället. För det första tyckte jag att hortensiorna var för stora för vårt hus, för det andra kunde jag inte bestämma vilken färg jag skulle köpa. Svåra beslut, sådana kan man inte fatta på rak arm. Det blir kanske ett nytt besök i affären one of these days, om jag bestämmer mig för att blomman ända går att placera ut någonstans hos oss.

De här rosa blommorna passar ju utmärkt som en hyllning till lilla nyfödda Estelle i grannlandet, och till er som kikar in här. Trevlig helg, alla! Vi ska gå på teater i kväll. Det blir vår tredje kulturgärning denna månad, eftersom vi redan sett både The Iron Lady och The Descendants på bio nu i februari. 


10 comments:

Linda said...

Vilka fina våreldar. Härlig färg, och så stora dom ser ut! Jag köpte ju en hortensia till vår hall för någon vecka sedan, tyvärr blev den inte speciellt långlivad, vet inte vad som gick fel.

Nu far vi snart iväg till London, om du har några last-minute-tips så får du skriv åt mej på FB! :)

Ha en fin lördag!

Kram Linda

Så Vitt Jag Vet said...

Hej på dej ! jag öppnar Borgåbladet vid morgon kaffet och vem kikar där fram .. Jo en glad Ingela med familj ..
Du kan ju gissa att det är Dragsvik det handlar om...
Vill du ha tidningen så maila mej din adress...
Kraam
Sanne

Lilja's Corner said...

Svåra beslut... Inspirerad av A-C köpte jag en hortensia, en limegrön-vit. Men jag är så nervös över bevattningen, den ska ju ha mycket vatten, men jag är rädd för att dränka den. Då är ju vårelden mer lättskött :)

Nyanser av vitt said...

Hej vännen,
Tittar bara in för att önska en trevlig helg.
Kram Agneta

StrandviksVillan said...

Dom där med dubbla blommor gillar jag och har haft många gånger! Visst är det nästan som små mini-hortensior ;)
Ifall du skaffar en så kunde du ha den på det där bordet i hörnet mellan sofforna.

Ha det gött! kram!

Snäckskalsdalen. said...

Jag tittade också på hortensior igår och blev förvillad när en "ny" färg tillkommit, den var klarblåvitrutig.....då fick det vara! Så jag gläds åt dina rosa i stället.
Agneta kram

Nette Cecilia said...

Så fint med rosa ,har blev det rosa o vita tulpaner ,Såg dig på tidningen i dag med mannen o sonen ,trevlig teaterkväll ,Nette

Livet på Vestergård said...

Fin färg på dina blommor! Jag var in på plantagen i dag och det var en väldig färgprakt som mötte en strax man kom innanför dörrarna. Ändå fanns inte just den blomma jag var ute efter :)
Så såg jag ju dig och, nästan hela, familjen på tidningen i dag!

lyckobo said...

Ljuvlig vårfärg, liksom allt i det förra inlägget också! Har tittat på hortensior också, men tycker att priset har varit lite väl saftigt, eller kanske det bara är jag som är fattig.. :/ ?

Skön helg!

The Rosegarden in Malevik said...

Men dom va ju jättefina :)
å missa nu inte.....

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

fortsätter.....
redan 91 fina bloggar med
VÄLKOMMEN :)
Håkan