Friday, 7 August 2009

Konstens natt

Igår var det konst och kultur för hela slanten inne i Vasa. Maken och jag cyklade in till stan i det varma sommarkvällen och njöt av underhållning lite här och var. Det är massor med glada människor i rörelse, det finns musik för alla smaker och uteserveringarna är välfyllda. Stämningen är riktigt kontinental i Vasa en kväll som denna. Vi cyklade hem när det drog ihop sig till natt. För första gången satte vi oss i uterummet i skymningen/mörkret och tände en massa ljus och lyktor där inne. Vilket mysigt rum vi har! Jag ville inte förstöra den fina stämningen med att dra fram kameran och börja fota, men kanske en annan gång.

Under tiden får ni hålla till godo med en bild från en kväll i slutet av semestern då äldre sonen underhöll oss där ute med lite gitarrspel. Mera sådant, tack!

10 comments:

syssi said...

Kvällsmys me ljus å lyktor e avkopplande, å har man förmånen att ha egen underhållning åxå så e de ju perfekt.

Galleri MochB said...

Jag såg dej ingenstans ;O)

trollmor said...

Vet hur himla mysigt det är med dessa alla ljus på altanen. Igår kväll var det så hos oss.Det blir nästan lite magiskt.De är såååå mysigt,I love it ! Blev lite fnissig när jag läste om kotavlorna och jag har sett också hos många bloggare att det är "inne" nu. Själv skulle jag aldrig komma på tanken att ta in en i huset,Vi har väl ett femtiotal ute i lagårn och det förenar en med arbete att fylla i dem vilket alltid jag låg efter med den tiden jag var bondmora. Numera har dem ersatts med fina datablad.Lite kul är det i alla fall.Måste jobba idag för hon som skulle jobba var visst sjuk och tänk att jag förstod att det skulle bli strul, om nu inte med andra jobbare kan ta fredagspasset.
Hade ju tänkt hitta på något trevligt idag eftesom det var min sista semesterdag och gubben var också ledig,gräset han slog ut (12 ha) regnade det en ca 15 mm på i tjugo min så det är blött och kan inte balas. Må det hålla upp idag så inte det blir mera regn på det gräset.
kramis ewa

Sanna said...

Så mysig ni ser ut att ha haft. Jag älskar gitarrmusik. Jag känner igen detta att man inte vill förstöra stämningen genom att dra fram kameran.. Man kan inte helt uppleva och njuta av stunden bakom linsen. Det är en annan upplevelse senare då man ser på bilderna, men visst blir det också en massa fina bilder man medvetet valt bort, trots att man vet att de skulle ha blivit fina.. Därför fotar jag tex ganska lite på resor och fester.
Oj vad det skulle vara härligt att åka till Vasa. Jag har släktingar där som jag skulle vilja besöka och Vasa är nog en så fin stad med landet precis runt knuten känns det som (fina skäristugor etc). :)
Ha en bra dag!
Kram Sanna

Livet på Vestergård said...

Jag var också på konstens natt.Trevligt och mycket folk !

Odin said...

Vilken lyckost du är som har egen son som kan underhålla.
Å så gäller det nog att ta vara på de sista härliga sommarkvällarna med levande ljus och mys.
Ha det gott!

Maries Pysselblogg said...

Tack för titten i din trevliga blogg!

Taina said...

Vad kul! Ni var på Konstens Natt i Vasa. Det var mina vänner från Malax också!

Ditt uterum är jag SÅ avundsjuk på...kom hit och ge mig ideèr till vårt 3-season-room.

Kramen

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons said...

Önskar jag kunde spela gitarr..så mysigt.
Kram Lotta

StrandviksVillan said...

Kan tänka mig att ni myste där ute!
Ert uterum är nog fint när som helst, vilken årstid eller tidpunkt det än är.
Avis? Ja ja okej jag erkänner ;)
Men jag har faktiskt suttit ute på altanen ganska ofta på sistone och haft det superskönt så visst har väl jag det bra också :)

Ha en riktigt härlig helg!
Jag har långledigt nu, var idag till djurparken och hade en superbra dag hela familjen!