Saturday, 22 August 2009

Stuglitteratur

Jag brukar ofta köpa med en inredningstidning när vi åker ut till stugan, men den här gången fick jag packa med två nyförvärvade böcker i stället. Jag fick ett erbjudande från en nätbokhandel som jag tänkte utnyttja. Den utlovade fem euros rabatt på ett köp och döm om min förvåning när konstaterade att det blev fem euros rabatt per bok! Jag fick således båda dessa böcker inklusive porto för litet över elva euro!


Jag gillar Marian Keyes böcker - det är skönt att läsa lättsam litteratur efter alla allvarsamma texter jag möter i mitt jobb.

Sommarblommorna drar snart sina sista andetag. En del har redan vissnat helt. Sommaren börjar onekligen lida mot sitt slut, det märker vi framför allt här ute i skärgärden - vi har ingen större lust att sitta på bryggan och inta vår frukost längre. Det blåser rätt kraftigt och luften känns kyligare än på länge trots att solen skiner. Jag börjar inse att jag får ge upp min kamp om evig sommar också i år.Tack för titten igår, Juthbackaresenärerna! Hoppas ni gjorde trevliga fynd på storloppisen!

13 comments:

Sanna said...

Vilka vackra blombilder!Jag gillar också Marian Keyes-har läst de flesta av hennes böcker. Ljust och lantligt köpte jag också för en tid sen och gillade nog boken.
Idag är det soligt och varmt. Ska snart åka iväg på fest och imorgon ska vi grilla hos goda vänner.
Ha en trevlig helg på stugan!
Kram Sanna

Hem och Lycka said...

Oj vilket bra pris, kul! Fina bilder!

kram Mia

Kamomilla said...

Den första boken ska jag beställa jag också!
Vi åkte inte ut till sommarparadiset nu i helgen på grund av min envisa förkylning. Inte stör den mig men jag vill inte smitta mina föräldrar..
Vinden är kall och sommarfiilisen definitivt borta. Så är det bara.

Livet på Vestergård said...

Den första boken har jag också. Den kan man titta i hur många gånger som helst! Fina blombilder!

StrandviksVillan said...

Tack själv för att vi fick kika in!

Den boken vill jag också ha!! Den såldes på marknaden, men V tipsade just om att den är billigare på nätet, så nu ska jag ta och beställa *hoppas dom finns kvar*
Just nu läser jag Sushi för nybörjare, innan läste jag Är det någon där. Verkligen lättsmält litteratur :)
Fin söndag till dig!

Lilja's Corner said...

Inget dåligt erbjudande det där! Själv är jag sugen på att beställa lite pysselböcker som jag spanade in på motorcykelsemestern till Åland men som inte hade rum i packningen då.

Det var riktigt roligt att se ditt hem! Fyndade gjorde vi på Juthbacka, ska försöka visa fynden på bloggen snart...

Signe 1 said...

Vilka vackra bilder... Den där boken skulle jag oxå vilja ha:-) Det är alltid kul med böcker, det är min stora passion:-) Må gott, kramis Sofia

Livet på Sjögård said...

Den boken har jag också. Har inte läst igenom hela ännu fast jag haft den någon månad... Suger länge på karamellen, liksom :)

Livet på Sjögård said...

Jag menade den boken på första bilden då...

syssi said...

Tur med bra rabatt på böckerna när rabatterna ute börjar bli ett minne blott :)

Sabina said...

Inredningsböcker får man aldrig för många av :) och det är såna man kan bläddra i om och om igen.
Härliga blombilder!
Ha en skön vecka!
Kram!

trollmor said...

Vilka fina bilder ! Ja du det känns att det är höst i luften och det jag också tycker det känns att det är inte långt innan första advent.Var på ett planeringsmöte i morse och då kändes det så.
kramis ewa

Taina said...

Hahahaha! Gillar du också Marian Keyes böcker? Jag med och det ser ut som om vi läser samma bok nu :D

Kram