Monday, 18 October 2010

Union Jack från Säde

Båda kuddarna är inhandlade på Säde
På den där bokreleasen jag tjatat om flera gånger redan kom en dam och ryckte mig i ärmen och presenterade sig. Det var bloggkompisen En vacker vardag. Vi bestämde oss för att träffas på nytt, och det gjorde vi redan idag! Vi sammanstrålade i vår gemensamma favvoaffär Säde imorse som en namnsdagshyllning till affären. Vi konstaterade båda att det nästan är som att komma hem när man kliver in genom dörren där. Där kan man räkna med ett varmt och vänligt mottagande varje gång. Sedan är det ju ett enormt stort bonus att det finns ögongodis till både höger och vänster i butiken. Den här gången fastnade jag för ett nytt kuddfodral. Ett med likadant motiv sökte jag redan i London i våras, men kunde inte hitta något i de rätta färgerna då. Jag borde ju ha förstått att det jag vill ha dyker upp på Säde i något skede. Det gäller bara att ha tålamod.

Tack för namnsdagskaffet!

10 comments:

En vacker vardag said...

Gillar allt i dethär inlägget. Säde, det goda sällskapet idag och kuddfodralet med Union Jack. Kudden passar perfekt med den andra kudden där i soffhörnet!

Tack för en perfekt start på veckan! Det får vi göra om snart.

Gugis Pärlor said...

Hej! Du har verkligen fått en bra start på veckan! Roligt att hitta nåt som man länge har velat ha! Säde gillar jag också. Skulle gärna flytta hela shoppen till garaget (haha)

Kramisar Gugi

StrandviksVillan said...

Snygg kudde!!
Visst är det där en härlig butik, synd bara att jag är dit så sällan...
Kul med en träffis! Kanske jag kan slinka mig med på nån framtida träff med er också? ;)
Borde verkligen bli dags för en ny bloggträff, har fått flera nya bekantskaper i nejden på sistone :)

Blås inte bort nu! kram!

Lyckoslanten said...

Nu är det någon vecka sedan jag besökte Säde och jag försöker filura ut hur och var ni intog kaffet utan att skvätta på var och varannan? ;o) Men tydligen fick du chans att se dig runt också och få med vackra ting to the house of alegni! ♥

Kamomilla said...

Snygga snygga, riktigt din stil!!

Annies Blå said...

Vad kul med mini-bloggträff i en inredningsaffär! Kuddfodralet är jättesnyggt... Har aldrig besökt affären...men jag hoppas de har söndagsöppet för då ska jag absolut göra ett besök där under mitt vasabesök i helgen :).
Kram/Annie

Huset vid ån said...

Supersnyggt, den kudden skulle jag vilja ha.....

Hoppas att du får en fin höstdag, vi hat tyvärr väldigt grått o mörkt idag!

Kram Therese

RockMom said...

Jag har ett presentkort dit..borde ta mig dit och inhandla nåt tror jag :)

Lilith said...

Vad kul att ni träffades! Och vilken snygg kudde sen, en sån skulle jag också kunna tänka mig att hämta hem från Säde eftersom jag älskar England! :) Säde är verkligen i en klass för sig, man önskar nästan att den där lottovinsten skulle visa sig på kontot så man fick köpa med sig ALLT vackert man ser där! ;)
Jag skulle väldigt gärna ha en vävstol till jo, en för poppana och en för mattor, men just nu har jag tyvärr inte rum för en till... Men sen när den biten är avklarad så hör jag av mig, om du fortfarande har vävstolen kvar då! :)

syssi said...

Snyggt!