Friday, 19 November 2010

Nyfiken nissa


Min nissa är en nyfiken liten filur, så jag vet aldrig var jag hittar henne. Nu har hon satt sig på mitt våningsfat där hon sitter och sniffar på de röda fina äpplena jag köpte häromdagen. Nu är det inte många dagar kvar tills det officiellt anses acceptabelt att plocka fram julpyntet. Äntligen! Kanske den där omtalade och efterlängtade julinspirationen äntligen landar i huset då...

16 comments:

Loa said...

Tack för snabb leverans ;o)
Igår morse vaknade vi till en vit härlig värld. Dottern är överlycklig över snön och hann både skida och pulka igår.

Nu börjar jag mer och mer känna jul i kroppen och längtan efter att få plocka fram jul i mitt hem.

Ha en bra dag!

Snäckskalsdalen. said...

Här snöar det just och det kan jag lova, det för med sig en otrolig inspiration men samtidigt lite panik - vart tar tiden vägen egentligen..........?
Kram

Ulrika said...

Hej Ingela!

Superfin blogglayout :)

Trevlig helg!

Annika said...

YES, äntligen!
Iår ska jag beställa den där nissen och nissan från ett företag här i US. Tror att vi kom fram till att jag betalar mindre för dem än vad du gjorde hemma. Sjukt. Ska kolla igen vad de kostar och återkomma.
Jag får mer och mer julstämning, och idag börjar en radiostation här i DC med julmusik 24 timamr om dygnet fram tills den 26 dec. NAJS! I am IN!!
KRAM!!

Pink and white dreams said...

Jo nu får man nog snart påriktigt plocka fram tomtarna. Vi skall ju vara i J:stad hela helgen, så det får bli först nästa helg.

kramar Sabi

ps. kanske du kommer på mässan?!

Sanna said...

Vilken söt liten nisse! Längtar efter att börja julpynta, trots att jag tjuvstartat med tomtekalender och några tomtar redan. Skall åka och köpa lite lyktor som vi kan ha på trappan i vårt nya hem.
Trevlig helg!

Vardagslyx said...

Hej!
Vilken söt tomtenissa! Inga tomtar hemma hos oss än. Brukar ha advent som "julgräns" men i år är jag faktiskt riktigt sugen, så jag har lovat barnen att börja pynta nu till helgen. Vilket också betyder att det är fritt fram för julbak, julgodis osv.... Mums!

Ha en trevlig helg!

kram Pernilla

Lyckoslanten said...

Begriper inte vad det är med de där mailegfigurerna... de tilltalar en, precis som tildorna. Jag har dragit i handbromsen med julen, men i helgen släpper jag taget. Vi ska ut på vift en del så man får ta i litet extra när man är hemmavid. Ha en skön helg med de dina! ♥

Huset vid ån said...

Åh, vad fin din Tomtenissa är, passade jättebra tillsammans med dina vackra juläpplen....
Nu kommer nog julstämningen snart ska du se.....

Trevlig helg!
Kram Therese

RockMom said...

Nästa helg, DÅ får man :)

Signe 1 said...

åhh vilken fin bild och vilken sötis hon är!! hjälp, jag har knappt fattat att det börjar nalkas jul, men sååå mysigt ska det bli!!:-)

ha en skön fredag sötaste ingela!

kraam sofia

Syssi said...

Kvinnfolk är väl nyfikna i allmänhet:)

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: said...

Härligt!

Önskar dig en härlig fredags kväll.
Kram Camilla

Kamomilla said...

Det gör den säkert!

Linda E. said...

Jul feelisen är som bort blåst för mig. Men idag tar jag fram julgardinerna så jag hoppas verkligen den kommer tillbaka ;)

Ann-Catrin said...

hej vännen!

kan du inte skicka lite julinspiration till mig... jag skulle verkligen behöva det känner mig så otroligt låg för tillfället.. ja rent av deppig..

Så söt din lilla Nissa är..

kramar till dig
A-C